2777
2789
عموش بهش تجاوز کرده بود هم خودش مریضی بواسیر گرفته بود هم عموش حالا عموش بواسیر گرفته اونم کسی کرده ...

وااااا ، مگه هرکی بواسیر داره از عقب ... 😐🙄

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عفت 😍😍😍😍😍

سمندون😍😍😍😍😂❤

نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه  #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید    منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم   بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن   من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید   
مثل تجاوز قتل کودک آزاری چیزهای اینجوری ک میترکه فقط خدا به من رحم کنه از دیروز سه تا تاپیک رفتم پست ...

اصلا ادم هميشه بايد لال باشه

خودمونم نميزارن به خودمون كمك كنيم

اصلا ادم هميشه بايد لال باشه خودمونم نميزارن به خودمون كمك كنيم

آره دیگه مملکت گل بلبل هست .خدارو شکر ما ک نه تجاوز داریم نه قتل نه نژاد پرستی همش مال آمریکاست اونم ک دشمنمونه   تاپیک راجب پدر رومینا هم تعطیل میکنند حالا انگار صدا سیما دروغ بگه اینجا بترکونن لغو کاربری کنند هزار کار دیگه مردم خودشون نمیفهمند  

بچه ها تا اين تاپيك هست بگم  اولا كه اينجا حرف مستهجني زده نميشه و پشت هر داستاني كلي زجر و عذ ...

اتفاقا کاش همه ی مادرها بخونن بفهمن متجاوز از خیابون نمیاد . من ۲ تا پسر دارم همیشه در حال بازی با بچه های خواهر و برادر و ... می رم چک می کنم همه دستم میندازن. 

خواهر شوهرم دخترش رو ساعت ها می ذاره این ور اون ور بی خیال بی خیال چند بار سر بسته ماجراهای تجاوز محارم در بچگی دیگران رو بهش گفتم آخر سر میگه وا بلا به دور خدا رو شکر دور ما همه پاکن😏

سمندون😍😍😍😍😂❤

😂😂

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه ها من خواستم اونجا بگم ترکید متاسفانه من خودم قربانی تجاوز دایی اعتماد مادرم شدم البته خدارو شکر مال من تحاوزش سطحی بود نه عمیق اما آنقدر دردناک بود از نظر روحی برام ک فک میکردم خواب دیدم اما دایی من این کار نکرده یعنی صبح از خواب پاشدم نمی‌دونستم خواب بوذه یا واقعیت مجبورم شدم صبر کنم که شب بشه اگر تکرار شد مطمین شم چون نمی‌دونستم اصلا درست دیدم حس کردم یا. اشتباه کردم  باورم نمیشد خیلی بود بود یک هفته پر استرس 

اخی طفلی ای حرفا چیه؟ من بعد زایمان بواسیر شدم.خواهرم هنوز ازدواج نکرده داره.جالبه که همسایمون نوه ...

دقيقا 

منم واسه همين ميگم شورشو دراورده بود ميگفت مهر طلب شدم از همه محبت ميخوام حالا خودش كلا بي عقلي كرد و ترسيد و به كسي نگفته كه پدر عموش و دربيارن داره لوس بازي درمياره