2777
2789
اخه نی نی یار چرا بترکونه تاپیک چیز خاصی نداشت که

عزیزم دیشب یک تاپیک تجاوز دیگه بود که ترکید مثل شما یکی تاپیک زد چرا ترکوندین همه رفتیم اعتراض کردیم منم اعتراض کردم مگه چیش بده  فک کردیم گزارش زدن  بچه ها بعد یکی اومد گفت نینی یار خودش میترکونه بعد گفتم چرا خب  یک لینک داد رفتم داخل تاپیک نینی یار زده بود لطفاً از مسایل تجاوز قتل چیزهای دلخراش ناراحت کننده نیاین برای بقیه اینجا تعریف کنید یا حال بقیه خراب کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببینید هرکی اومد بهتون تجاوز کنه یه لقد با پدر مادر بزنید به زنگولش تا عمر داره عقیم میشه بعدشم هرو ...

عزيزم قرباني تجاوز كه هميشه بالغ و عاقل نيست

اكثر بچه ن و اصلا نميدونن چي به چي زنگوله كجاس

من صفحات اول بودم.گفت محرم بود متجاوز و...کی بود؟چه مشکلی الان پیدا کرده بود؟ خدابا خودت بچه ها رو ...

كلاس اول يا دوم بود عموش بهش تجاوز كرد الان بواسير گرفته و مريض شده شوهر كرده ميگفت شوهرم گفته تورو بهم انداختن 

بواسير براي هر كي ميشه پيش بياد زيادي شلوغ بازي دراورده بود

من صفحات اول بودم.گفت محرم بود متجاوز و...کی بود؟چه مشکلی الان پیدا کرده بود؟ خدابا خودت بچه ها رو ...

عموش بود . بواسیر.  فکر کنم الان به دختر عمو کسی تجاوز کرده بود . البته فقط گفت همون بلا سر خودش اومده ی دختر داره الان ....

دیگه نمی دونم عمو هم بواسیر داره یا به دخترش تجاوز شده.