2777
2789

دیشب ترکید پرسیدم یکی گفت خودش قفل می‌کنه بعد میترکونه نمی‌دونم چرا برام سواله ظاهرا گفته از حوادث بد اینجا نگین برای بقیه خلاصه منم مطمین بودم میترکه رگباری تایپ مردم بفرستم زود ترکید 

بهتر ترکید بدترین خاطرهام از جلو چشام رد میشد 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه مشت ادم که سرشونو مث کبک کردن زیربرف ترکوندن😏

😂😂😂😂بی ربط ولی قشنگ بود

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
خود نی نی یار میترکونه

اخه نی نی یار چرا بترکونه تاپیک چیز خاصی نداشت که

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

ببینید هرکی اومد بهتون تجاوز کنه

یه لقد با پدر مادر بزنید به زنگولش تا عمر داره عقیم میشه بعدشم هروقت دختر ببینه جیغ میزنه فرار میکنه

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده
من صفحات اول بودم.گفت محرم بود متجاوز و...کی بود؟چه مشکلی الان پیدا کرده بود؟ خدابا خودت بچه ها رو ...

عموش بهش تجاوز کرده بود هم خودش مریضی بواسیر گرفته بود هم عموش حالا عموش بواسیر گرفته اونم کسی کرده حتما که حقش بود عوضی

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم