2777
2789
عنوان

خانمای کدبانو

90 بازدید | 22 پست

میشه دستور پخت دقیق و‌کامل یه غذای خیلی خیلی خوشمزه با مرغ یادم بدین؟

من هیچی بلد نیستم ،لطفا مرحله مرحله بگیین چی کار کنم و مقدار مواد هم بگید لطفااااا 

زرشک پلو بلدی؟

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیشه خودت اسم غذا رو بگی ما دستور پخت بگیم؟ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
لازانیا مرغ و اسفناج رو میتونی بهم بگی؟

بله عزیزم میتونم صبرکن تایپ کنم واست 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

مواد لازم 

• اسفناج تازه 500 گرم
  • مرغ پخته شده 300 گرم
  • رب گوجه فرنگی 1و نیم قاشق غذاخوری
  • سس بشامل یک پیمانه
  • لازانیا نیمه آماده
  • پنیر موزارلا 1 و نیم پیمانه
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، آویشن
فیله استریپس😋

واسه اون باید پودر مرغوب بگیری

گلستان مارک هاتی کارا خوبه تندس

فیله هاتو دلخواه و تقریبا نازک برش بزن که زود سرخ بشه

اول میزنی تو ارد سفید بعد توی تخم مرغ هم زده بعدم توی ارد سوخاری

توی روغن داغ سرخ کن

تجربه من نشون داده اگر روغن کف ماهیتابه زیاد نباشه بهتر برشته میشه