2777
2789
عنوان

خانمای کدبانو

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 22 پست

اسفناج و پاک کن بشور آبکش کن بزار آبش بره کامل بعد اندازه متوسط خرد کن. روغن رو داخل تابه میریزیم و بعد از اینکه داغ شد، اسفناج های خرد شده رو بریز. آبش که کشیده شد رب و اضافه کن تفت بده. نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کن و بعدش مرغ پخته شده رو ک ریش ریش کردی یا قطعات کوچیک و نازک خرد کردی و پختی. کف ظرف و چرب کن نصف بشامل و بریز یه لایه لازانیا بعد موادی ک حاضر کردی بریز بعد پنیر. لایه ها رو ادامه بده روی آخرین لایه هم بشامل و بریز و بزار تو فر

بشامل و بلدی؟ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مرغ پخته یعنی ابپز؟ بعدش سرخ کردن نمیخواد؟

ببین من معمولا مرغ و آبپز میکنم با پیاز   فلفل دلمه بعدش ک ریش ریش کردمش با پیاز سرخ میکنم و ادویه میزنم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روی لایه آخر بشامل و هم با پنیر بپوشون اینو یادم رفت 

زرشک پلو: 

مرغ به مقدار لازم (من برا دونفر یه قسمت سینه با یه رون میذارم)

هویج یک عدد 

فلفل دلمه یک سوم 

پیاز یک عدد 

سیر دو حبه

آبغوره نصف استکان (آبلیمو یا لیمو تازه:دو قاشق)

نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه مرغ و دارچین 

رب گوجه فرنگی دو قاشق 

زعفران دم کرده نصف استکان

.

پیاز رو نگینی خورد کن و به همراه سیر خورد شده تفت بده تا سبک بشه 

مرغ رو بهش اضاف کن و بذار تا سرخ بشه در حد پنج دقیقه لازم نیست حتما ترد بشه در حد تغییر رنگ و تفت خوردن مرغ

هویج رو گرد یا خلالی برش بدید و به همراه فلفل دلمه خلالی شده به مرغ اضاف کنید و تفت بدید در حد دو الی سه دقیقه 

بهش نمک فلفل دارچین ادویه مرغ زردچوبه بزنید و بهشون زعفرون دم کرده رو اضاف کن

رب گوجه فرنگی رو تو یه ظرف دیگه تفت بده تا بوی خامی اش گرفته بشه و خوش رنگ تر بشه 

وقتی رب رو در حد یک دقیقه تفت داد تو روغن به مرغت اضاف کن 

در اخر هم بهش یک لیوان آب اضاف کن خیلی اب نریز چون باید سس غلیظ باشه 

یه ساعت بذار بپزه و بعدش آماده هست با برنج زعفرونی و زرشک بخور

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

لازانیا رو داخل فر از قبل گرم شده بزار با حرارت 190 درجه سانتیگراد برای 25 تا 30 دقیقه بپزه و روی پنیر ها طلایی و خوشرنگ بشه. در آخر بزار یکم خنک بشه بعد برش بزن

طرز تهیه بشامل: روغن و آرد را با هم مخلوط کن طوری که آرد در روغن باز بشه.بعد روی حرارت ملایم  بزار و شیر را اضافه کن و مدام هم بزن تا سس مثل فرنی غلیظ بشه. به ازای هر یک قاشق آرد یک لیوان شیر باید مخلوط کنی