2777
2789
عنوان

سیگارررر

159 بازدید | 23 پست

😔😔چند نفر از اطرافیانتون سیگار میکشن؟عایا تو خانوادتون طبیعیه؟؟؟!!اگه بفهمید داداشتون چه سیگار میکشه چیکار میکنسد؟؟غصه میخورید؟(مجرد یا متاهل هر کدوم عکس العملتون چیه)

یه چیز عادیه تو این زمانه

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

داداشم میدونم میکشه

ما دانه نخورده طعمه دام شدیم *** ناکرده گنه ببین چه بدنام شدیم..مجردم هر جا اسم شوهر اوردم بدون اصغر اقامو میگم😒اصغر اقا یه گوشه ی خیالمه😒نظرت مخالف من بود ریپلای کن هر چی از دهنت در میاد بگو.. منم ریپلای میکنم سلیطه بازی در میارم😂اینطور هر دومون سرگرم میشیم😝

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عادیه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

منم میکشم چیزبدی نیس که 

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
بستگی داره چند سالش باشه

15سالش باشه یعنی اشکال داره 20سالش باشه اشکال نداره؟>

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!

از نظر من خیلی عادیه و خودم گاهی پا بده میکشم 

ولی از نظر بابام حکم قتل رو داره با شراب مشکلی نداره ولی تز نظرش سیگار خیلی بده 

اگه بفهمم داداشم میکشه میرم باهاش میکشم ولی بابام بفهمه میکشدش😐😐😐