2777
2789
عنوان

سیگارررر

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 23 پست

من پدرم میکشید الانم داداشم میکشه ولی نه جلوی ما ولی ما دیگه میفهمیم بوشو بهش میگیم میپیچونه در میره چه کاری از ما ساختست؟

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
خیلی چیز بدیه اصلا نگاه خوبی نداریم بهش تو خانواده  فقط یکی از شوهر عمه هام میکشه ولی کلا من ح ...

ما هم همینجوریم و همین تصورو داشتم ک هیچکی نمیکشه ولی بعد ک چشامو باز کردم دیدم دورو برم چ خبره😦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

15سالش باشه یعنی اشکال داره 20سالش باشه اشکال نداره؟>

خداوکیلی تو15سالگی نبایدسرش به درس ومشقش باشه؟اونی که تو15سالگی سیگارمیکشه تابرسه به25خیلی چیزای دیگه روهم تست میکنه واین اصلاخوب نیست

...
کار ک ساخته نیست ولی ادم ناراحت میشه دیگه

چه فایده خواهر وقتی اون قدر خودشو نمیدونه  من پدرم از بچگی سیگار میکشید و همیشه ما باهاش مخالفت میگردیم ولی گوش نمیداد الان فوت کرده و یکی از دلایل فوتش همین کشیدن دود بود ریه هاش از کار افتاده بود سه سال با اکسیژن نفس میکشید  و خودشم چقدر درد و رنج کشید و ما هم در کنارش عذاب کشیدیم  داداشم میدونه عاقبت سیگارو ولی  وقتی گوش نمیده چیکار کنیم؟ من دیگه خسته شدم مگه اونا بفکر ما هستن😔 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
15سالش باشه یعنی اشکال داره 20سالش باشه اشکال نداره؟>

این که به سیگار کشیدن به چشم یک عمل منافی عفت نگاه می کنید خیلی جالبه 

سیگار برای سلامتی انسان مضره زن و مرد هم نداره

کجاش غیر اخلاقیه که اینهمه در برابرش گارد می گیرید

اونی که سیگار می کشه که البته منظورم به فرد بالغه به جسم خودش ظلم می کنه که اونم کاملا شخصیه

اما در مورد نوجوانها یه کم فرق میکنه چون هنوز به سن عقل نرسیدن و هنوز راهشون و پیدا نکردن و باید مراقبشون بود و اغلب نوجوانهایی که سیگار می کشن شخصیت بی پروا و جسور تری دارن که این اصلا براشون خوب نیست