2821
2789
عنوان

حس ششم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 40 پست
جا خوردی از اینکه فهمیدم😁

نه از جواباتون واقعا جا خوردم😐یکی دیگه اصلا نمیفهمم چی گفت امیدوارم چیز بدی نبوده باشه

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
حسن میگه این ماه حاملم یانه 

حسن کیه؟حسن ازکجامیدونه حامله ای یانه؟😂

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه از جواباتون واقعا جا خوردم😐یکی دیگه اصلا نمیفهمم چی گفت امیدوارم چیز بدی نبوده باشه

وای الان رفتم خوندمش بگو چیکار کردی تا آبروتو نبردن😐

هرچه هستم خدایم داند...

انگشته؟؟؟😂😂😂😂

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
وای الان رفتم خوندمش بگو چیکار کردی تا آبروتو نبردن😐

سرمو خاروندم😐

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
جا خوردی از اینکه فهمیدم😁

حس ششم داشتی😂

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
آها منظورم حست بود😅😅

😂😂😂😂😂😂فک کردم حسن میدونه ماهاچیکارمیکنیم😂به حسن بگو ببینه منم حامله م یانه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز