2821
2789
عنوان

حس ششم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 40 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس مربوط به انگشتات بود چون با اونا خاروندی 😂 مردم چه حس ششمی دارنا✋

😐چی بگم 

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
حسن میتونه بگه جنسیت بچه ی من چیه؟

😂😂😂😂حسن بیچاره😂ماماشدرفت

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
اره منظورش چی بود؟

نمیدونم😅🙊

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
نمیدونم😅🙊

من یه مدت برم تو افق محو شم😂ببینم چ میشه

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
من یه مدت برم تو افق محو شم😂ببینم چ میشه

منم ببرحوصله م سررفت.حسن روهم ببریم😂😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز