خدایا ..سلامتی کاملمو بهم برگردون ... من طاقت ندارم..خدایاشکرت . خدایا دل مادرمو شاد کن مادرم تموم دنیامه خداروشکر ولی کاش یه روزی تو همین روزا بشه که من جوش نداشته باشم و داروویی هم نخورم.. خداجون تاسال بعد خونه مورد علاقم و ماشینو پس انداز بهم بده 😇تا حدودی هنر مند😍خیاطی و جواهر دوزی و دوخت سیسمونی انجام میدم😉خدایا مرسی بابت همسر مهربونم 😍سلامتی و دلخوش بهمون بده 😍خدایا خیلی ماهی ، من لاک میزنم قرتی هستم گاهی وقتا دختر بد میشم ولی میدونم تو منو دوس داری چون میبینم که حواست بهم هست 😍خدایا مرسی نجاتمون دادی... خدایا سرنوشت منو نسیب هیچکس نکن که گناه داره 😇خداجون من خونه دوبلکس میخوام😞بده دیگه توروخدا😊 خداجون کمر شوهرم درد نکنه انشالله و بداخلاقی هم نکنه باهام😍 خداجون مراقب من باش که دختر بد نشم 😍خداجون منو همیشه دوس داشته باش 😊😊😊خدااایااااشوهرگلم ضرر نکنه تو کارش من ازش راضیم توام بهش برکت بده😘 خدایا مراقب حال روحی و جسمی و مالی همه مردم باش مراقب منو خوانوادمم باش 😊😉خداجون من میخوام خیلی پولدار شم خیلی 🥺🥺🥺🥺خدایا شوهرم نفسمه جونمه قلبمه نازمه برام سالم و سلامت نگهش دار🤩 الما و مانا 💗گندم و گونش😘😘😘
من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
والا جنیفر خوشگل نیستش که کسی بخواد خودشو باهاش مقایسه کنه😆
رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...