2777
2789
عنوان

جن عاشق

7018 بازدید | 51 پست

به جنی که پس از همنشینی با انسان نسبت به او علاقه پیدا میکند و حس تملک در اون ایجاد می شود جن عاشق گفته می شود و فرقی هم ندارد که این جن از چه راهی وارد بدن انسان شده است جادو یا دیگر راه ها!

البته ناگفته نماند در اینجا منظور از عشق همان عشق معروف انسانها به همدیگر یا سایر موجودات نیست.عشق موجود در میان اجنه ها بسیار متفاوت می باشد و بیشتر همین عشق ها در میان انسان مونث و اجنه های مذکر اتفاق می افتد و اکنون شاهد آن هستیم که زن ها به نسبت بیشتر از مرد ها درگیر این معضل هستند.

جالب است بدانید جن ها هم عاشق جسم انسان ها و هم عاشق روح آنها می شوند چنانچه جنی به روح انسان علاقه مند شود میتوان نتیجه گرفت که پیگیر لذت جویی جنسی و جسمی از شخص نیست و علاقه اش بیشتر معطوف فعل و انفعالات روحی او می باشد.

جایگاه و منزل این نوع اجنه در ناحیه قفسه سینه و سر می باشد و بیشتر علاقه مندند بر افکار و احساسات انسان مسلط باشند تا جسمش.

اما بر عکس جنی که به جسم فرد علاقه مند شده است تنها هدفی که از دوست داشتنش دارد این است که لذت جویی جسمی و جنسی از او داشته باشد که جایگاهش در زیر قفسه سینه و انتهای دستگاه تناسلی می باشد و 

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

وااا

در 🌸۹۹/۹/۹🌸 کرونا از بین رفته شوهرمم کار پیدا کرده داریم‌کارای عروسیمونو میکنیم ....۱سالو ۶ماهه عقدم برای درست شدن کار شوهرم یه صلوات بفرستید💖تیکرمم تیکر وقتیه شوهرمو بعد ۱ ماه میخام ببینم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما بدترین نوع از انواع جن عاشق، جنی است که به جن عاشق زنا و فساد معروف است. این جن فقط به دنبال لذت جویی جنسی از بیمار است و اینکه او را در معرض گناهان جنسی متعدد قرار دهد. فرقی هم برای او نمی کند بیمار با افراد مجرد رابطه جنسی بر قرار کند یا افراد متاهل، یا اینکه طرف پیر باشد یا جوان. همچنین این نوع از جن، جلوی عاشقی و دلدادگی را هم نمیگیرد اما تا جایی که می تواند جلوی رابطه جنسی شرعی را میگیرد. البته این را دقت کنیم که جلوی ازدواج را هم نمیگیرد اما بعد ازدواج نیز با کمک گرفتن از همزاد، سعی میکند بیمار را به زنا و روابط نامشروع تشویق کند و نگذارد بیمار پایبند به همسر و رابطه شرعی باشد.

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت