2777
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 7018 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان تبلیغه طب روحانیه 😂😂😂😂😂

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
همون جمله اول نشون داد چه قدر چرتو و خرافاته

من توی زندگیم انقد به مشکل خوردم و تو هرزمینه شکست خوردم که دیگه واسم چرت نیست حتی مواردی که کارایی که ازشون کاملا متنفرم اما دست خودم نیست انجام میدم

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

ه

۱. غیرت و تعصب:
جن عاشق نسبت به انسان غیرتی چند برابر روی معشوق خود دارد و چیزی از عشق پاک سرش نمی شود. فقط تملک را میشناسد و بس. (بطور طبیعی، جن مؤنث عاشق انسان مذکر می شود و جن مذکر عاشق انسان مؤنث.) عشق در جن یعنی احاطه کامل روی معشوق انسانی! که معمولا برای این کار از تمام ابزار و توانایی خودش استفاده خواهد کرد.

۲. جلوگیری از ازدواج و ارتباط جنسی:
نوعی پیشرفته از جن وقتی عاشق یک انسان (مونث) می شود اولین حس تملک خودش را بصورت محافظت بر باکرگی دختر نشان خواهد داد. یعنی تا جایی که میتواند به دختر اجازه ی ازدواج یا ارتباط جنسی با یک مرد را نمی دهد. (البته این موضوع فقط در یک نوع از جن عاشق دیده می شود. انواع دیگری از اجنه نیز هستند که جلوی ازدواج را نمیگیرند)

برخی از ترفندهای جلوگیری از ازدواج توسط جن عاشق :

الف) زشت جلوه دادن ظاهر و چهره دختر در چشم خواستگارانش. مثلا نشان دادن اعوجاج غیر واقعی در بینی دختر جلوی خواستگار یا بیش از حد جلوه دادن چاقی و لاغری، یا سبزه بودن دختر در چشم آنها (اجنه و شیاطین طبق آیه ۱۱۶ سوره اعراف این توانایی را دارند)

ب) دختر از کوچکترین ایرادهای خواستگار بشدت عصبانی و از او متنفر شده جواب رد می دهد. مثلا پایین بودن درآمد یا تحصیلات خواستگار را عیبی غیر قابل اغماض میبیند.

ج) ایجاد نوعی ترس از ازدواج و بی اعتمادی نسبت به مردها در وجود دختر! حتی اگر دختر از ظاهر و موقعیت خواستگار راضی باشد باز ترسی از آینده وجودش را فرا خواهد گرفت.

نکته: این حالات و علائم در بین جن عاشق و جادوهایی مانند: جدایی ، بستن بخت و عقیم سازی مشترک است.

۳. عصبانیت هنگام آراسته کردن برای همسر:
در این حالت و در بین زنان متاهل که جن عاشق دارند، وقتی زن خودش را برای همسرش آراسته می کند، جن عاشق عصبانی شده و یک سری اختلافات کوچک منجر به اوقات تلخی بین آنها رخ میدهد تا نوعی احساس بد به سراغ زن برود که دیگر برای جلب رضایت همسرش کاری را انجام ندهد.