2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 6450 بازدید | 79 پست
خاک تو پس کله اش... یبار ما داشتیم از مدرسه برمیگشتیم ساعت دو بود پشت برنامه داشتیم همه جا خلوت...ی ...

به ناموسشم دست درازی میشه فک کرده؟

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم برای زنش میسوزه قبل از اون کلی دوست دختر داشته و کثیف بوده و چون پدر نداشته هیچکس بهش حرفی نمیزد ...

زنش چجوریه؟خوبه یا ایکبیریه ؟اگه ایکبیربه که تاوان کار شوهرشو پس میده

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
از چشم منی که ذاتشو دیدم خیلییییی زشته ولی خب همه میگن جذابه و ... خیر سرش الهی بمیرهههههههههه 😭💔& ...

تا تاونا کاراشو پس نده نمیمیره

زنش چجوریه؟خوبه یا ایکبیریه ؟اگه ایکبیربه که تاوان کار شوهرشو پس میده

نه خیلییی خوبه ظاهر معمولی ای داره ولی ذاتش خیلی خوبه و مهربونه ولی عمم که میشه مادرشوهرش خیلی اذیتش میکنه کلا این عمم چون شوهر نداشته و شوهرش اسید پاشیده روش و جداشده خیلی عقده داره 😔 

نه خیلییی خوبه ظاهر معمولی ای داره ولی ذاتش خیلی خوبه و مهربونه ولی عمم که میشه مادرشوهرش خیلی اذیتش ...

اسید پاشیده روصورت عمت؟

آخخخخ از اون موقع که اتفاقای خوبی هم براش میفته و خوشبخته نکبت 😔💔 ازش نمیگذرم هیچوقت 

حالا ببین قرتذ نیست همیشه خوشبخت باشه عزیزم

پسره گوه خورده مردی ک کونش میخاره رو صدتا چادرم سرت کنی بازم هرجور شده نیششونو فرو میکنن چون کونین

والاحالادخترابی حجاب دیگه چه رابه زنایی که همسن مادرشون چی حتی دیدم برای یه زن75ساله هم میگن بیاسوارماشینم بشیداینومن چی بگم

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
والاحالادخترابی حجاب دیگه چه رابه زنایی که همسن مادرشون چی حتی دیدم برای یه زن75ساله هم میگن بیاسوار ...

زن 75که جای مادربزرگشه چندتاجوون به مامانمم میگفتن بیاسوارشوبرسونیمت

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره