2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 6450 بازدید | 79 پست
برای منم تو همون سنا پیش اومده خیلی حس بدیه روان آدمو بهم میریزه

اره بخدا از یه طرفم وقتی میبینمش که انگار نه انگار بهم دست درازی کرده و فکر میکنه چون بچه بودم یادم نیست و الان راحته . قبل از کرونا عروسیش بود نکبت اینقدر دوست داشتم برم به زنش بگم ولی جرعت نکردم 😔 

فک میکنی زنش چی بهت میگه ،میگه حتما دون پاشی کردی واسه شوهرم حتما تیپت جلف بوده یه چیزیم بدهکارش میش ...

منم همینو میگم  میدونی اصلا تقصیره مازناس نمیتونیم از خودمون دفاع همون لحظه چند تا فن رو مرتیکه پیاده کنیم

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو هم یه لگد میزیدی اونجاش اخ انقدر حال میده اینکارو باهاشون بکنی    میگن اندازه صد تا زای ...

آخه من خشکم زده بودتاومدم هضم کنم این اتفاقوپسره رفته بوددیگه اون موقع 15سالم بود

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
اره بخدا از یه طرفم وقتی میبینمش که انگار نه انگار بهم دست درازی کرده و فکر میکنه چون بچه بودم یادم ...

سر ناموسش میاد حالا وایسا ببین به ناموس مردم دست درازی کرده به ناموسش دست درازی میشه

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
اگه یه کاری نکنی و سکوت کنی، دفعه بعد حرکت بد تری میکنه، از ما گفتن بود

من به خانما که لیدره گروهن گفتم. سنشون بالاست و حریفن. گفتن فقط جرات کنه نزدیکت شه. امروز صبح هم نیومده بود از ترسش

خاک تو پس کله اش... یبار ما داشتیم از مدرسه برمیگشتیم ساعت دو بود پشت برنامه داشتیم همه جا خلوت...ی ...

آخخخخ آره من هنوزم خودمو نجس میبینم نتونستم باهاش کنار بیام یا حتی به کسی بگم 😔😪 

آخه من خشکم زده بودتاومدم هضم کنم این اتفاقوپسره رفته بوددیگه اون موقع 15سالم بود

ولی ارزومه یه همچین فنیو رو اونجا پسره پیاده کنم جوننننن خدا قسمتم کنه

اما بحث اینه من الان چطور این حس بدو بیرون کنم. احساس میکنم یکی بهم تجاوز کرده. اینقد چندشم شده

خدارو شکر کن اتفاق بدتری نیفتاده وسعی کن هیچوقت تنها جایی نری باشه!

الان ۲۸ سالشه  من کلی پسر عمه و پسر عمو دارم ولی این خیلییییییی کثیفه حالم ازش به هم میخوره

حتمازشت ترینش پسراقوام هم همین پسرس

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
تو هم یه لگد میزیدی اونجاش اخ انقدر حال میده اینکارو باهاشون بکنی    میگن اندازه صد تا زای ...

از این خبرا نیست

به این سادگی هام نیست

سعی کن دلتو به این لگد خوش نکنی و بجاش مراقب خودت باش

من کاربر آقا هستم، لطفا اشتباه نگیرید 🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
سر ناموسش میاد حالا وایسا ببین به ناموس مردم دست درازی کرده به ناموسش دست درازی میشه

دلم برای زنش میسوزه قبل از اون کلی دوست دختر داشته و کثیف بوده و چون پدر نداشته هیچکس بهش حرفی نمیزده اووووف 😔