2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 6450 بازدید | 79 پست
چرا ابروش بره؟؟مقصر ک نبوده ابروی مرده میره

این جماعت همه طرفدار مردو پسرن اگه هم ببین همچین اتفاقی افتاده طرف مردرو میگیرن متسفانه

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

وای خیلیییی بده

یه بار پسر عمم که الهی نیست و نابود بشه اومد منو بوسید و خودشو بهم چسبوند و من هییییچی نگفتم اینقدر هول کرده بودم کلا قلبم داشت میومد تو دهنم . بچه بودم و کسی حرفمو باور نمیکرد و تا الان به خانوادم هیچی نگفتم هم میترسم و هم خجالت میکشم 😭😔😢 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی بدترین چیز اینه به یکی از پسرا گفتم گفتش تقصیر تویه. نمیاس روش بدی اخه من با مردی همسن پدرم ...

پسره گوه خورده مردی ک کونش میخاره رو صدتا چادرم سرت کنی بازم هرجور شده نیششونو فرو میکنن چون کونین

اره شک نکن باور میکنه مطمینم مردشو میشناسه

والا من احتمال دادم  ممکنه زنش از شوهرش طرفداری کنه و....

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
وای خیلیییی بده یه بار پسر عمم که الهی نیست و نابود بشه اومد منو بوسید و خودشو بهم چسبوند و من هییی ...

چند سالت بود سنتون کم بوده؟

والا من احتمال دادم  ممکنه زنش از شوهرش طرفداری کنه و....

منم با شما هم عقیده ام...فکر نکنم زنش قبول کنه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
منم یه شب بادوستم بیرون بودیم داشتیم دیگه میومدیم خونه یه پسری انگشتشوزدبه سینم منم خشکم زدتاچنددقیق ...

تو هم یه لگد میزیدی اونجاش اخ انقدر حال میده اینکارو باهاشون بکنی  میگن اندازه صد تا زایمان دردشون میاد قشنگ پاره میشن از درد

الان ۱۶ سالمه اون موقع ۷ سالم بود 💔😔 

مطمئن باش تاوانشو پس میده چند سالش بود اونموقع؟

چرا منو ریپ کردی

ریپ کردن یعنی چی  

الان ۱۶ سالمه اون موقع ۷ سالم بود 💔😔  

خاک تو پس کله اش...

یبار ما داشتیم از مدرسه برمیگشتیم ساعت دو بود پشت برنامه داشتیم همه جا خلوت...یه موتوریه پشتم وایساد دستشو زد به اونجا...حالم بد شدم...اومدم خونه همه لباسا و شستم خودمم اینقدر لیف زدم پوستم داشت زخم میشد

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...