دیشب تو پارک بودم برای بازی بدمینتون. هرشب با تیم بازی هستیم. من ۱۹ سالمه. یه مرده که ۴۸ سالشه باهم رفتیم تور پایه بیاریم. یهو دستمو گرفت و لپمو بوسید. منم خشک زدم. بعدم سریع دویدم رفتم. پشت سرم داد میزد معذرت. خیلی حالم بده. احساس میکنم بهم تجاوز شده. نمیدونم چه فکری کرده. از خودم بدم میاد. نمیدونم چطور فراموش کنم
برای منم تو همون سنا پیش اومده خیلی حس بدیه روان آدمو بهم میریزه
اره بخدا از یه طرفم وقتی میبینمش که انگار نه انگار بهم دست درازی کرده و فکر میکنه چون بچه بودم یادم نیست و الان راحته . قبل از کرونا عروسیش بود نکبت اینقدر دوست داشتم برم به زنش بگم ولی جرعت نکردم 😔
فک میکنی زنش چی بهت میگه ،میگه حتما دون پاشی کردی واسه شوهرم حتما تیپت جلف بوده یه چیزیم بدهکارش میش ...
منم همینو میگم میدونی اصلا تقصیره مازناس نمیتونیم از خودمون دفاع همون لحظه چند تا فن رو مرتیکه پیاده کنیم
دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا. این دیگه چجور عدالتیه؟.
اره بخدا از یه طرفم وقتی میبینمش که انگار نه انگار بهم دست درازی کرده و فکر میکنه چون بچه بودم یادم ...
سر ناموسش میاد حالا وایسا ببین به ناموس مردم دست درازی کرده به ناموسش دست درازی میشه
دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا. این دیگه چجور عدالتیه؟.
آخه من خشکم زده بودتاومدم هضم کنم این اتفاقوپسره رفته بوددیگه اون موقع 15سالم بود
ولی ارزومه یه همچین فنیو رو اونجا پسره پیاده کنم جوننننن خدا قسمتم کنه