2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 26 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

#خانومها_بخوانند

🔹 یه چیز رو در گوشی بگم، من قبول ندارم که مردی که #خیانت میکنه تقصیر زن خودش هم هست !

🔹اما قبول دارم مردی که خیانت میکنه تونسته خودشو راضی کنه که زنم نقطه ضعفی داره -

🔵شما سعی کنید به طریقی متوجه شید که از کدوم بُعد از #رابطتتون ضربه خوردید ؟ شاید خیلی به ظاهرتون نرسیدید / شاید خیلی عاشقی نکردید / شاید توی #رابطه_جنسی کم گذاشتید / شاید همراه اون در تفریحات نبودید و ..... حالا اگه اون جنبه از رابطتونم اصلاح کنید مرد شما خودش به خودش نهیب میزنه ... و هیچکس و هیچ چیز بهتر از وجدان آدم نمیتونه روش موثر باشه )

علامت ضربدر قرمز زده یعنی اشتباهست

داری نکتهوهای اشتباه رو میگی😂😂😂

درستاشو سوا کن بگو😂😂

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
چشم😐😆خودمم مجردم ..مطلب خوندم گفتم باشمادرمیون بزارم

خوب کردی😂

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

ما ی آقایی هست از بستگانمون بی نظیر آقا همه چی تموم زنش مزخرف همه می دونند که زنش چیه آخر رفت با یکی دوست شد زنش فهمید وآخر زنه گریه کرد گفت خودم کردم که لعنت بر خودم باد مرده ی انسان به تمام معنا زنه اصلا غذا درست نمی کرد همه کارا با مرد بود خرید مدرسه بچه همه چییی ولی چه فایده آخر یکی دیگه صاحبش شد اون زن جدیده قشنگ قاپیدش 

مردا هیچی ازاین نمیفهمن ک ما چرا سر خونه زندگیمون  وایسادیم  درکشو ندارن بعضی از مردا

متاسفانه بعضی از زناهم شعور ندارن ک میان با شماره مجازی یا اکانت همسراشونو امتحان میکنن و این باعث میشه مرد از زن دید بدی داشته باشه  

چقدر افتخار  میکنن 😏

#خانومها_بخوانند 🔹 یه چیز رو در گوشی بگم، من قبول ندارم که مردی که #خیانت میکنه تقصیر زن خود ...

ببین کافر و قاتل و دزد هم خودشون رو قانع می کنند. مردیکه عوضی باشه هدایت نمیشه همون طلاق بهترین انتخاب

زن اگه یه کوچولو هم عقل تو کلش باشه (نمیگم از همه جهات به قضیه فکر کنه) وسه ترس از ایدز نگرفتن یا بیماری های مقاربتی هم که شده چجوری به مرد میخواد اعتماد کنه 

غلط کرده مردی ک خیانت میکنه رو باید آتیش زد پس میشینم براش عاشقانه بازی در بیارم ک آقا آیا با وجدانش درگیر میشه یا نمیشه شاید هی نشد مردی ک وجدان داره از اول هرزگی نمیره اصلن باید مرد خیانت کارو با اسید حموم داد 😡😡😡😡😡