2777
2789
عنوان

خیانت

811 بازدید | 26 پست

#خانومها_بخوانند

🔵اگر خدای نکرده متوجه #خیانت همسرتون شدید:

❌به هیچ عنوان به روی همسرتون نمیارید که متوجه این مسئله شدید  ( چون قبح عمل بریزه مرد تا حد زیادی آرامش میگیره ! شاید #اولش بترسه که وای زنم فهمید ولی کم کم با وجدان خودش بهتر کنار میاد و وقتی ببینه شما با دونستن اون موضوع هنوز سر #زندگیت هستی میگه این با وجود این اتفاق هم پای من میمونه پس شاید خیلیم خطرناک نباشه! )

🍃🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اعتیاد هم همین طوره 

دلم خواست پروفایلتو

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

#خانومها_بخوانند

🔵اگر خدای نکرده متوجه #خیانت همسرتون شدید:

🍃🌹

❌ همسرتون رو با #وجدانش دربندازید

یعنی با وجود تمام سختیش سعی کنید نقاط ضعف خودتون در رابطه رو شناسایی کنید و رفعش کنید / بعد اون خودش بعد یه مدت حس میکنه که چقددددر آدم پستی هست ! کی میتونه به زن به این خوبی خیانت کنه

والا مامان من نگفت بابام بهش میگفت بیو گلابی

یعنی چی

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
#خانومها_بخوانند 🔵اگر خدای نکرده متوجه #خیانت همسرتون شدید: 🍃🌹 ❌ همسرتون رو ...

شاید زنا مشکلی نداشته باشن خودشون کثیفن

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

آره واقعا کسی که میخواد زندگی کنه و جریت جدایی نداره نباید به روی خودش بیاره و بهتره که با رفتارهاش مرد رو جذب کنه در غبر اینصورت هم حرمت ها از بین میره هم ترس مرد از این قضیه میریزه

خدایا شکرت❣