2777
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست
ممنون عزیزم حاجت روا باشی گلم

سلامت باشیت شما هم همینطور انشالله😍😍😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلاااام عزیز دلم 😍😍😍 ایشالله غصه از دلتون بره ، برای آرامش و حال خوب دلتون دعا میکنم 😍 نگاه خدا ...

دعای شما برام قوت قلبه ، ممنونم مهربونم از دعای خوبتون   

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوستان عزیز صفحه ۴۹ قرآن در صفحه ۶۷ تاپیک  @آناعشق     @rahaa98     ...

خوندم عزیزم 💕 انشاالله حاجتت روا گلم 🌹 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
دوستان عزیز صفحه ۴۹ قرآن در صفحه ۶۷ تاپیک  @mahpishoni73     @gh73     ...

ممنون عزیز❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

سلام عزیزم. ممنونم که تابحال منو منشن کردید‌ خدا خیرتون بده ، صفحه ۴۹ و ۵۰ خوانده شد

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

دوستان صفحه ۵۰ قرآن کریم 😍😍😍 

دوستان تفسیر آیات قرآن  

http://hefztakhasosi.ir/تفسیر-قرآن/تفسیر-سوره-آل-عمران/تفسیر-روان-آیات-1-تا-9

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

دوستان صفحه ۵۰ قرآن در صفحه ۶۸ تاپیک 

@لیموی  

@sar_be_hava  

@gh73  

@mahimahi73  

@mahpishoni73  

ردستان صفحه ۵۰ قرآن در صفحه ۶۸ تاپیک 

@آناعشق  

@دخترک_موفرفرری  

@انگلیسی_خطیر  

@rahaa98  

@مائده6525221  

دوستان صفحه ۵۰ قرآن در صفحه ۶۸ تاپیک 

@zi21

@درمسیرخدا  

@chefmahi  

@بمونیم 

@شیرررین۶۹  

💖💖💙❤

دوستان صفحه ۵۰ قرآن در صقحه ۶۸ تاپیک 

@سواره  

@همخونه_بهار  

@banoysorkh  

@خورشیدنورانی

@gisoo1377  

ردستان صفحه ۵۰ قرآن در صفحه ۶۸ تاپیک  @آناعشق     @دخترک_موفرفرری     ...

سلام ، خوندم ممنونم عزیزم   

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ردستان صفحه ۵۰ قرآن در صفحه ۶۸ تاپیک  @آناعشق     @دخترک_موفرفرری     ...

ممنونم عزیزم ک هرروز صدام میکنی  الهی ک خیر ببینی میخونم هرروز❤🌺🌺

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )