2777
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست
منم لایک کنید ک بخونم هرروز ممنون میشم🌹🌹

دوستان صفحه ۵۰ قرآن در صفحه ۶۸ تاپیک 

@ییلدیز۷۷  

@fateme__banoo  

@1273  

@malake_yazdahom  

@h_sadat  

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ، خوندم ممنونم عزیزم    

سلام عزیزم قبول باشه ایشالله💛💛💛💛

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
ممنونم عزیزم ک هرروز صدام میکنی  الهی ک خیر ببینی میخونم هرروز❤🌺🌺

کاری نمیکنم عزیز که 💛💛💛 قربان شما 💛

انشالله حاجت روا شی مهربون😘❤

قوربون شما شماهم همینطور انشالله💛💛

کاری نمیکنم عزیز که 💛💛💛 قربان شما 💛

لطف خیلی بزرگی میکنی عزیزدلم کلی زحمت میکشی 🌺🌺

ان شاء الله  هرجی ازخدا میخوای بهت بده⚘⚘⚘

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
منم هستم منم تگ کن

دوستان صفحه ۵۰ قران در صفحه ۶۸ تاپیک 

@شیرررین۶۹  

@برگپاییزی  

@elahemilany98  

@1321  

ردستان صفحه ۵۰ قرآن در صفحه ۶۸ تاپیک  @آناعشق     @دخترک_موفرفرری     ...

سلام گلم 🌹 خوندم مهربون ♥️ ♥️ 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
سلام عزیزم چرا برا من صفحه قرآن نمیاد کلن سفیده

ای وای عزیزم 🤔 الانم نمیاد؟

سلام گلم 🌹 خوندم مهربون ♥️ ♥️ 

سلام عزیرم قبول باشه انشالله💛

قشنگم هروقت صدام میکنی میخونم  کروناگرفتم برام دعاکن حالم خرابه😔

ای وای عزیزم ، انشالله هر چه زودتر خوب خوب شین 

حتما دعا میکنم برای شما 💛💛💛💛

سلام عزیزم  چشم

سلام عزیزم چشمت بی بلا گلم 💛