2777
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست
صفحه ۴۸ قرآن در صفحه ۶۰ تاپیک  @سواره     @همخونه_بهار     @banoyso ...

سلام مستانه جان خوبید الهی خیر ببینی که مارو هروز تگ میکنی اجرتون با امام حسین ع باشد من   بیشتر وقت ها  به خاطر تاپیک قر آن ت میایم سایت سر میزنم که هروز مرتب بخونم دیروز گشتم اعلان ها دیدم اعلانی نیستش امروز خوشحال شدم صدام کردید عزیزم ...انشاءالله حاجت روا بشی 

منم صفحه 48قران امروز خوندم ...یاعلی..✋

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عریزان 😍😍😍 

اول ممنونم بابت پست هایی که میذارین ، شما لطف دارین نسبت به من 😍 انشالله همیشه در پناه خدا و قرآن باشین 💛 

صفحه ۴۹ قرآن کریم 😍 

تفسیر صفحه ۴۹ قرآن 💛 

http://zaeim.parsiblog.com/Posts/475/قرآن کريم - تفسير مختصر آيات 283 تا پايان سوره ي بقره (صفحه 49)/

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

دوستان عزیز صفحه ۴۹ قرآن در صفحه ۶۷ تاپیک 

@لیموی  

@سواره  

@fateme__banoo  

@malake_yazdahom  

@mahimahi73  

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

@mahpishoni73  

@gh73  

@دخترک_موفرفرری  

@خورشیدنورانی 

@بمونیم

دوستان عزیز صفحه ۴۹ قرآن در صفحه ۶۷ تاپیک  @لیموی     @سواره     @f ...

سلام عزیزم مستانه جون برام دعا کنید. محتاجم ب دعاتون  

من هرروز قران رو میخونم مرسی ک منو با خدا نزدیک کردید

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

@آناعشق  

@rahaa98  

@banoysorkh  

@انگلیسی_خطیر  

@gisoo1377  

سلام عزیزم مستانه جون برام دعا کنید. محتاجم ب دعاتون     من هرروز قران رو میخونم مرسی ک م ...

سلام عزیز دلم من کاری نکردم خانومی 😍 

انشالله بهترین برای شما پیش بیاد ، از ته دلم دعا میکنم 😍 انشالله خدا همیشه یاورتون باشه و لحظات سخت زندگیتون کمرنگ و دور بشن 😍

💖💖💙❤

دوستان صفحه ی ۴۹ قرآن در صفحه ۶۷ تاپیک 

@غزل82  

@مائده6525221  

@ساناز2222  

@درمسیرخدا  

@مامان_بچه_هام  

دوستان صفحه ۴۹ قرآن در صفحه ۶۷ تاپیک 

@chefmahi  

@sajedeh_m  

@برگپاییزی  

@zi21  

@1273  

دوستان صفحه ی ۴۹ قرآن در صفحه ۶۷ تاپیک  @غزل82     @مائده6525221     ...

سلام خواهری ، هر موقع دلم گرفته مثل الان شما صدام میکنی انگار یه نور امید بهم میگه ناراحت نباش  ، قرآن بخونه تا دلت آروم بگیره    

مرسی که هستی عزیزم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
منم لایک کنید ک بخونم هرروز ممنون میشم🌹🌹

@ییلدیز۷۷  

@خوبها  

@elahemilany98  

سلام خواهری ، هر موقع دلم گرفته مثل الان شما صدام میکنی انگار یه نور امید بهم میگه ناراحت نباش   ...

سلاااام عزیز دلم 😍😍😍 ایشالله غصه از دلتون بره ، برای آرامش و حال خوب دلتون دعا میکنم 😍 نگاه خدا تو زندگیتون باشه الهی 😍 

من کاری نمیکنم عزیزم 😍 مرسی که همراه مایین 😘

منم هستم منم تگ کن

@همخونه_بهار  

@شیرررین۶۹