2777
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست
دوستان عزیزم صفحه ۴۲ در صفحه ۶۰ تاپیک  @gisoo1377     @gh73     @ma ...

ممنون عزیز❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
خدا خیرت بده به اندازه تمام ستاره های اسمون خوشی رو برات ارزو میکنمـ😘😘😍

عزیز صفحه ۴۲ قرآن در صفحه ۶۰ تاپیک 

@sar_be_hava  

@مائده6525221  

@ستایشجون  

@ساناز2222  

@malake_yazdahom  

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون گلم اجرت با پیامبر و امام حسن و امام رضا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
منم لایک کنید ک بخونم هرروز ممنون میشم🌹🌹

عزیزان صفحه ۴۲ قران در صفحه۶۰ تاپیک 

@chefmahi  

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
منم هستم منم تگ کن

عزیزان صفحه ۴۲ قران در صفحه ۶۰ تاپیک 

@شیرررین۶۹  

@برگپاییزی  

@sajedeh_m  

عزیز دیشب یادم رفت امروز خوندم    

عزیز صفحه ۴۲ قرآن در صفحه ۶۰ تاپیک 

@غزل82  

@nasim238232  

عزیزان صفحه ۴۲ قرآن در صفحه ۶۰ تاپیک  @banoysorkh     @zi21     @یی ...

مستانه جون من صفحه های اول رو نبودم. از وسطاش خوندم. ب نظرتون اولاشو بخونم برای منم کل قران حساب میشه؟ یا نه دیگه همینطور ادامه بدم

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
عزیز صفحه ۴۲ قرآن در صفحه ۶۰ تاپیک  @sar_be_hava     ...

سلام مستانه جون ، ممنونم که مثل همیشه زحمت می‌کشی صدام میکنی. منم صفحه های ۴۱ و ۴۲ را خواندم.

عزاداری هاتون قبول حق باشه.

از همگی قبول باشه ، در این روزهای عزیز التماس دعا دارم🖤🖤

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام گلم 🌹 انشاالله حاجتتون روا بشه، الهی خیر ببینی گلم 🌻 

سلام عزیزم 💛 التماس دعا در این روزهای عزیز 💛 خیر ببینین 😍

ممنون عزیز❤

قوربونت عزیزم با زحمت های من چه میکنی؟ 💛

ممنون گلم اجرت با پیامبر و امام حسن و امام رضا

خواهش میکنم عزیزم 💛 ممنونم 💛 التماس دعا عزیز دلم 💛

ممنون خانم گل    

خواهش عزیز دلم 💛 قبول باشه 💛

قوربونت عزیزم با زحمت های من چه میکنی؟ 💛

خدا نکنه زحمتی من زحمتی نمیبینم خانممم راستی امشب خیلی دعام کن به خدا بگو خودش یه کاریو برام درست کنه ممنون❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤