2777
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست
دوستان صفحه ۴۱ قرآن در صفحه ۵۹ تاپیک 🌻🌻 @سواره     @gh73     @مائده65 ...

سلام گلم 🌹 خیلی خیلی ممنون از زحمت و لطف زیادت💖💖انشاءالله هزار برابر این خوبی خدا بهت بده 🌹 انشاالله حاجتتون روا بشه 🌺 الهی آمین 🤲 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
منم هستم منم تگ کن

عزیزم صفحه ۴۱ قرآن در صفحه ۵۹ تاپیک 

@برگپاییزی  

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم 🌹 خیلی خیلی ممنون از زحمت و لطف زیادت💖💖انشاءالله هزار برابر این خوبی خدا بهت بده 🌹 انشا ...

سلام عزیزم کاری نکردم خانومی 💛💛💛💛 انشالله خدا به شما هم خیر دنیا و آخرت بده، در پناه قرآن و خدا باشین همیشه 😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام عزیزم کاری نکردم خانومی 💛💛💛💛 انشالله خدا به شما هم خیر دنیا و آخرت بده، در پناه قرآن و خدا ...

😘 😍 ❤️ 💕 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
منم‌ هستم

عزیزان صفحه ۴۱ قران در صفحه ۵۹ تاپیک 

@sajedeh_m  

@fateme__banoo  

ممنون قشنگم ❤😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

سلام خواهرم منم صفحه 41 قرآن رو خوندم...

التماس دعا....

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

عزیزان صفحه ۴۲ قرآن 💛💛💛 

تفسیر این آیات : 

http://zaeim.parsiblog.com/Posts/468/قرآن کريم - تفسير مختصر آيات 253 تا 256 سوره ي بقره (صفحه ي 42)/

دوستان عزیزم صفحه ۴۲ در صفحه ۶۰ تاپیک 

@gisoo1377  

@gh73  

@mahimahi73  

@mahpishoni73  

@مامان_بچه_هام  

دوستای عزیز صفحه ۴۲ در صفحه ۶۰ تاپیک 

@سواره  

@عروس95  

@آناعشق  

@دخترک_موفرفرری  

@chefmahi  

دوستان عزیز صفحه ۴۲ قرآن در صفحه ۶۰ تاپیک 

@mashkat777  

@fateme__banoo  

@درمسیرخدا  

@rahaa98  

@انگلیسی_خطیر  

دوستای عزیز صفحه ۴۲ در صفحه ۶۰ تاپیک  @سواره     @عروس95     @آناعش ...

سلام گلم 🌹 انشاالله حاجتتون روا بشه، الهی خیر ببینی گلم 🌻 

منم صدا کن لطفا 

عزیزان صفحه ۴۲ قرآن در صفحه ۶۰ تاپیک 

@banoysorkh  

@zi21  

@ییلدیز۷۷  

@خوبها  

@لیموی