2821
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15481 بازدید | 2811 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوستان صفحه ی سوم قرآن رو در صفحه ی ۱۳ ببینین 😘  @آناعشق     @gh73   &nbs ...

سلام گلم 🌹 ممنونم از لطفتون 

خوندم خانمی 💕 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

من فقط سوره مبارکه حمد خواندم.همینه؟بقیش کجاست هرچی میگردم نیست؟باید اول صفحه باشه.😊

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مطمئنم موفق میشین ، واقعا از ته قلبم مطمئنم دل به دل راه داره عزیزم 💛💚💙   خانومی این لینک ...

عالیهممنونم

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
دوستان صفحه ی سوم قرآن رو در صفحه ی ۱۳ ببینین 😘  @آناعشق     @gh73   &nbs ...

ممنون عزیز دل حتما😊❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
منم لایک کنید هر وقت که گذاشتین

چشم عزیزم 

صفحه ی سوم که همین بالاست 

الان دومو براتون پیدا میکنم عزیزم 😗

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
من فقط سوره مبارکه حمد خواندم.همینه؟بقیش کجاست هرچی میگردم نیست؟باید اول صفحه باشه.😊

عزیز صفحه ی دوم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4971343/قرآن-کریم?page=10

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
@ملکه__یخی     @sar_be_hava     عزیزان صفحه سوم قرآن رو در صفحه ی سیزدهم گ ...

ممنونم عزیزم، حاجتت روا ان شاءالله🙏💚❤🌸🌷

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

@مائده6525221     @mahimahi73     عزیزان صفحه ی سوم قرآن در صفحه ی ۱۳ هست ...

سلام، خیلی ممنونم گلم...حاجت روا بشین به حق ائمه اطهار

التماس دعا

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

سلام مستانه جون قبول باشه عزیزم اجرتون با اباعبدالله الحسین باشد..انشاءالله 

منم خوندم  خدا قبول کنه....🌷

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
@malake_yazdahom     @k54     @rahaa98     @عاشق_خنده   ...

سلام عزیرم.میشه هروقت ک صدام میکنی صفحه ای ک توتاپیک ایات رو گذاشتی وهم تفسیرش  بگی  کدوم صفحه گذاشتی؟؟...اینطوری باید بگردیم  من زیاد وقت ندارم برای پیدا کردنش تو تاپیک   شرمنده .

دیروزم صفحه اولو خوندم.ثواب هرروز خوندنم هم تقدیم میکنم ب پدرم ک فوت شده

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
2824
2823
2791
2779
2792