2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15501 بازدید | 2811 پست
اگر عزیز خودت میزاری تو اینجا منم هر روز تک کن🙂🙂🙂💚

دوستان سلام نماز و روزتون مورد قبول درگاه حق واقع شه انشالله 😇😇😇 

التماس دعا 

صفحه ۱۲۷ قرآن

https://olgoirani.com/content/906/تفسیر-صفحه-127-قرآن-کریم-تفسیر-نور-تصویر

@دخترک_موفرفرری  

@banoysorkh  

@خوبها  

@همخونه_بهار  

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
منم هستمااااا

التماس دعا 

صفحه ۱۲۷ قرآن

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام لطفا منم تگ کنید

التماس دعا 

صفحه ۱۲۷ قرآن

خوندم.  التماس دعا

التماس دعا 

صفحه ۱۲۷ قرآن

@1321  

@1273  

@مامان_بچه_هام  

سلام ممنون عزیزم ص۱۲۷ رو خوندم طاعاتتون قبول❤🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
دوستان سلام نماز و روزتون مورد قبول درگاه حق واقع شه انشالله 😇😇😇  التماس دعا  صفحه ۱۲ ...

سلام گلم.شرمنده چند وقت نیامدم چون خودم سی جز قران و برداشتم ودوست داشتم قبل از پ تمومش کنم.بلاخره دیروز به لطف خدا تموم شد

دوستان سلام نماز و روزتون مورد قبول درگاه حق واقع شه انشالله 😇😇😇  التماس دعا  صفحه ۱۲ ...

سلام خواهرم ...

صفحه 127خونده شد قبول باشه از همگی التماس دعا

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام گلم.شرمنده چند وقت نیامدم چون خودم سی جز قران و برداشتم ودوست داشتم قبل از پ تمومش کنم.بلاخره د ...

سلام خواهرم....التماس دعادارم میشه برای شفای منم دعاکنید ممنونم....

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

سلام عزیزم ، قرائت شد ، خیلی التماس دعا دارم خواهر جان 🙏

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام خواهرم....التماس دعادارم میشه برای شفای منم دعاکنید ممنونم....

سلام عزیزم چرا که نه.حتمااگر قابل باشم براتون پنچ تا سوره کوثر میخونم هدیه میکنم به حضرت زهرا.ان شاالله بی بی دو عالم یه نگاهی بهت کنه بلا به دور باشی. الهی امین.راستی شماهم سادات هستین؟

سلام عزیزم چرا که نه.حتمااگر قابل باشم براتون پنچ تا سوره کوثر میخونم هدیه میکنم به حضرت زهرا.ان شاا ...

نه عزیزم من فریبام..سادات نیستم...

اها منظورم این بود سیده هستین.مثل من.

نه عزیزم ...شما سادات هستید خوش به حالتون من خوشبختم خواهرم...

فدای شما.التماس دعا برا دخترم میشه دعا کنی.من به دعا دیگران اعتقاد زیادی دارم.

به چشم گلم...خدا دخترتون برات حفظ کنه عزیزم..

من درخواست دوستی میدم راضی باشید قبول میکنید خواهرم اگه کاری داشتیم به هم دیگه بگیم...

یاعلی....