2821
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15481 بازدید | 2811 پست
خوانده شد  سلام علیکم  ممنونم که یاداوری کردی اعلام‌کنم 💚💚💚💚💚⚘⚘⚘⚘

قبول باشه عزیزم کاری نکردم 😘😘😘

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سعی میکنم یادم بمونهو اعلام کنم 🙂❤❤❤❤💚💚💚💚⚘⚘⚘⚘⚘⚘🌷🌷🌷🌷🌷🌹🌹🌹🌹🌹

قوربون شما 😘

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

سلام عزیزم مستانه جون قبول باشه...✋ 

منم خوندم عالی بود صفحه ی از قرآن گذاشته بودید اجرتون با اباعبدالله الحسین ع باشد الهی امین..

راستی ممنون که منو دعوت کردیدهروز تگم کن...

تگ کردن من خراب والا دوستان رو منم تگ میکردم گلم

در پناه حق باشید...👌👌👌👌🌹❤🌻🌸🌼

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
@مائده6525221     @elahemilany98    

سلام عزیز دلم...خیلی ممنونم که صدام کردین   

منم ان شاالله هستم و میخونم... التماس دعا

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزم مستانه جون قبول باشه...✋  منم خوندم عالی بود صفحه ی از قرآن گذاشته بودید اجرتون با ...

سلام عزیز دلم، از شما هم قبول باشه خانومی 

به روی چشم حتما تگتون میکنم به امید خدا عزیزم😘😘😘😘

سلام عزیز دلم...خیلی ممنونم که صدام کردین     منم ان شاالله هستم و میخونم... التماس دعا

محتاجیم به دعای شما قبول باشه عزیزم 

سلام 😘

@آناعشق     @دخترک_موفرفرری     @مامان_بچه_هام     ...

خوندم گلم، الهی خیر ببینی گلم 🌻 حاجت دلت روا بشه 😘 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
عزیز جون ممنون خوندم التماس دعا😙😙😙😙

محتاجیم به دعاتون 😘 قبول باشه 

@ملکه__یخی     @chefmahi     @سواره     @جوجههههه   &nb ...

مستانه عزیز شرمنده از دیشب تگم میکردی  گوشی دستم نبود حتی تاپیک نماز شبم نزاشتم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
مستانه عزیز شرمنده از دیشب تگم میکردی  گوشی دستم نبود حتی تاپیک نماز شبم نزاشتم

قوربونت عزیزم فدای سرت 😘😘😘😘😘