2821
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15481 بازدید | 2811 پست
قوربونت عزیزم فدای سرت 😘😘😘😘😘

خدا نکنه عسسسسسسسسلم 😊❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@زیر_چتر_خدا     @seeb313     @شهرزاد72    

دعوتتون میکنم به این تاپیک اگر دوست دارین😇

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
@malake_yazdahom     @k54     @rahaa98     @عاشق_خنده   ...

ببخشید من به دلیل مدارس نمیام نی نی سایت معذرت و از شنبه شروع میشه خیلی ببخشیدد

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

من به دلیل اینکه دارم تجدید تمرین میکنم فقط چند ایه میتونم چون باید هرآیه رو چندبار بخونم

ولی معنیشم میخونم همون چندتا رو

حالا نمیدونم جواب میگیرم یا نه چون استاد ندارم 

و فقط از طریق گوش دادن

کسی میدونه من موفق میشم یا نه؟

کسی اینجوری تونسته با قواعد خیلی کم ولی گوش دادن زیاد

بچه ها من با صدای کدام قاری کار کنم بهتره؟ترجیحم اینه که زبان اصلی باشه

ولی عاشق صدا و طریق خوندن استاد پرهیزکارم

نظرتون چیه

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
سلام ممنونم یاد آوری کردین

سلام عزیزم کاری نکردم 😘

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
خوندم عزیزم انشالله به حاجتت برسی    

شما هم همینطور انشالله 😘

من به دلیل اینکه دارم تجدید تمرین میکنم فقط چند ایه میتونم چون باید هرآیه رو چندبار بخونم ولی معنیش ...

چرا جواب نگیرین؟ میتونین مثلا هرروز تعداد ایات رو کمتر کنین اما تفسیرشم بخونین که عمیق باشه درکتون از آیات 

شاید کسانی اینجا باشن که استاد قرائت باشن و بشه ازشون برای تصحیح خوندنتون بهره گرفت ،سرچ کردید؟ 

منم خوندن آقای پرهیزکار رو خیلی میپسندم 😇

ببخشید من به دلیل مدارس نمیام نی نی سایت معذرت و از شنبه شروع میشه خیلی ببخشیدد

انشالله موفق باشین تو درستون عزیزم 😇😇😎😎😎

انشالله موفق باشین تو درستون عزیزم 😇😇😎😎😎

فداتون😍

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
دوستان 

ببخشید دستم خورد میگم اگه کسی تفسیر بلد نباشه از معنی قرآن هم زیاد سر در نیاره اما هر روز قرآن بخونه ثوابی هم میبره من وقت ندارم فقط روخوانی میکنم ترجمه هم کمی میفهمم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ببخشید دستم خورد میگم اگه کسی تفسیر بلد نباشه از معنی قرآن هم زیاد سر در نیاره اما هر روز قرآن بخونه ...

ترجمه و تفسیرو دوستان میذارن خانومی 😘

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش