2777
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست

دوستان صفحه ۸۴ قرآن کریم 

https://olgoirani.com/content/829/تفسیر-صفحه-84-قرآن-کریم-تفسیر-نور-تصویر

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان صفحه ۸۴ قران در صفحه ۹۳ تاپیک 

@لیموی  

@mahimahi73  

@malake_yazdahom  

@sar_be_hava  

@مائده6525221  

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

دوستان صفحه ۸۴ قران در صفحه ۹۳ تاپیک 

@rahaa98  

@سواره  

@مامان_بچه_هام  

@gh73  

@انگلیسی_خطیر  

😘😘😄خیلی خانومی مستانه خانم خدا خیرت بده درهر دو دنیا

قوربونت عزیزم 😚😚😚😚😚 خدا به شما هم خیر دنیا و اخرت بده 

دوستان صفحه ۸۴ قرآن در صفحه ۹۳ تاپیک 

@elahemilany98  

@نی_نی_یار_دوستت_دارم  

@شیرررین۶۹  

@banoysorkh  

@خوبها  

منم لایک کنید ک بخونم هرروز ممنون میشم🌹🌹

دوستان صفحه ۸۴ قرآن در صفحه ۹۳ 

@همخونه_بهار‍ 

@gisoo1377  

@h_sadat  

@سواره  

@1273  

منم هستم منم تگ کن

دوستان صفحه ۸۴ قرآن در صفحه ۹۳ تاپیک 

@ییلدیز۷۷  

@دخترک_موفرفرری  

@آناعشق  

@بمونیم

@خورشیدنورانی

با اینکه از اول با شما همراه نبودم منم خوندم  مرسی استارتر جان🙏🏻🌹 لطفااااا دعام کنید ...

ددستان صفحه ۸۴ قرآن در صفحه ۹۳ تاپیک 

@fateme__banoo  

@chefmahi  

@zi21  

سلام آبجی گلم خوبی خداخیرت بده که مارو تک کردید عزیزم الهی حاجت روا بشین...الهی امین

منم صفحه83-84رو قرآن امروز خوندم ✋✋✋👌👌👌👌🌹🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

دوستان به دعای شما نیاز دارم. یه مشکلی پیش اومده دعاکنید تا اخر هفته حل بشه   

مرسی از همگی ان شالله همتون حاجت روا بشید برای همتون صلوات میفرستم

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
دوستان صفحه ۸۴ قران در صفحه ۹۳ تاپیک  @rahaa98     @سواره     @ماما ...

سلام مستانه جون خوب هستی؟

سادات mahimahi73 دوباره رفته توکما 

هرکس ازدوستان خواست توختم امن یجیب شرکت کنه 

بنیت شفاش خیلی ممنون میشم ازلطفتون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5519926/ختم-124000-مرتبه-آیه-اَمَّن-یُّجیبُ-برای-شفای-دوستمون-که-در-کماست

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
سلام آبجی گلم خوبی خداخیرت بده که مارو تک کردید عزیزم الهی حاجت روا بشین...الهی امین منم صفحه83-84ر ...

سلام خواهرجون .خوب هستی؟؟

روزهاس بیادت وتوفکرت هستم خواستم حالتو بپرسم 

که دیشب باز خبردادن ک سادات خانوم دوباره روزهاس ک رفته توکما من نمیدونستم😔

عزیزم اگه میتونی تواین ختم شرکت کن ممنونم گلم🌹🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5519926/ختم-124000-مرتبه-آیه-اَمَّن-یُّجیبُ-برای-شفای-دوستمون-که-در-کماست

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
سلام خواهرجون .خوب هستی؟؟ روزهاس بیادت وتوفکرت هستم خواستم حالتو بپرسم  که دیشب باز خبردادن ک ...

سلام فرشته جون خوبی آبجی گلم الهی من قربون دل نازک و مهربانت برم .خیلی مهربونی

عزیزم منم 500تا امن یجیب برداشتم برای سلامتی سادات بخونم بعدش دیدم منو کاربر دخی 75تگ کرده که نوشت سادات جان به هوش آمدن منم خوشحال شدم عزیزم فرشته جان خود سادات جان آمده برای همه پیام گذاشته و تاپیک ختم زیارت عاشورا بار سوم گذاشته من نمیدونم شرکت کنم یانه آخه کم میام سایت هم دوتا دعا برداشتم .ممنونم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
دوستان به دعای شما نیاز دارم. یه مشکلی پیش اومده دعاکنید تا اخر هفته حل بشه     مرسی از ...

سلام عزیزم حتما دعاتون میکنم امشالله تمام مشکلاتتون به بهترین نحو حل شه 💞💞💞💞