2777
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست
سلام مستانه جون خوب هستی؟ سادات mahimahi73 دوباره رفته توکما  هرکس ازدوستان خواست توختم امن ی ...

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 انشالله هر چی زودتر به هوشیاری برگردن ، 😢😢😢😢 الان چن روزه در کمان؟ 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

دوستان صفحه ۸۵ قرآن کریم 💞 

انشالله همیشه در پناه خدا و قرآن باشین 💛

https://olgoirani.com/content/830/تفسیر-صفحه-85-قرآن-کریم-تفسیر-نور-تصویر

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان صفحه ۸۵ قرآن در صفحه ۹۴ تاپیک 💞

@سواره  

@gh73  

@fateme__banoo  

@elahemilany98  

@انگلیسی_خطیر  

منم لایک کنید ک بخونم هرروز ممنون میشم🌹🌹

دوستان صفحه ۸۵ قرآن در صفحه ۹۴ تاپیک 

@بمونیم 

@خورشیدنورانی 

@درمسیرخدا  

@لیموی  

@شیرررین۶۹  

ممنونم از لطف بی پایانت 😘 حاجت راوییتون رو ببینم 💓💓

@آناعشق  

@sar_be_hava  

@malake_yazdahom  

@مائده6525221  

@دخترک_موفرفرری  

منم هستم منم تگ کن

@برگپاییزی  

@h_sadat  

@chefmahi  

@zi21  

@gisoo1377  

امروز و خوندم اگه بعدا فراموش نکنم منم هستم

وای عزیزم من شما رو فراموش کرده بودم، شرمنده ی روی ماهتون هستم از امروز دیگه حواسم هست 💞😓😓 

عزیزم صفحه ۸۵ قرآن در صفحه ۹۴ تاپیک 

با اینکه از اول با شما همراه نبودم منم خوندم  مرسی استارتر جان🙏🏻🌹 لطفااااا دعام کنید ...

عزیزان صفحه ۸۵ قرآن در صفحه ۹۴ تاپیک 

@مامان_بچه_هام  

@نی_نی_یار_دوستت_دارم  

@mahpishoni73  

@banoysorkh

@خوبها  

خوندم.  التماس دعا

دوستان صفحه ۸۵ قران در صفحه ۹۴ تاپیک 

@همخونه_بهار  

@ییلدیز۷۷  

دوستان صفحه ۸۵ قرآن در صفحه ۹۴ تاپیک  @آناعشق     @sar_be_hava     ...

سلام گلم 🌹 😍 🌹 ممنونم مهربونم 😍 

انشاالله انشاالله خدا دلت شاد کنه 🌷 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 انشالله هر چی زودتر به هوشیاری برگردن ، 😢😢😢😢 الان چن روزه در کمان؟ 

سلام عزیزم دیروز صبح بهوش اومده الحمدلله 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
سلام عزیزم دیروز صبح بهوش اومده الحمدلله 

وای واقعا؟ 😢😢😢😢😢 خدا رو شکر خدا رو شکر 💞💞💞💞💞خوش خبر باشین همیشه 😍😍😍😍