2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

1880 بازدید | 45 پست

سلام دوستان کسی استفاده کرده تا حالا تجربشو بگه چطوریه؟؟؟میخوام بگیرم فقط میترسم که باهاش راحت نباشم چون گرونه میخوام بدونم اگه کسی استفاده کرده راضیه اینم یه توضیح کلی درموردش واسه کسایی که نمیدونن چیه کاپ قاعدگی  cup جایگزین نوار بهداشتی می باشدمناسب برای بانوانی است که به سلامتی خود اهمیت می دهند و لازم به ذکر است که در صورت استفاده صحیح تا 10 سال می توانید از این محصول استفاده نمایید و تا ده سال نیازی به پرداخت هزینه جهت خرید نوار بهداشتی را نخواهید داشت. کاپ قاعدگی ساخته شده از سیلیکون پزشکی،ظرف کوچکی است که به جای جذب مایعات به جمع آوری مایع قاعدگی می پردازد، هر 6 تا 12 ساعت تخلیه ،شستشو و دوباره استفاده میگردد و کاملا منطبق با بدن شما و محیط زیست می باشد. این محصول برای دوشیزگان قابل استفاده نمی باشد و دارای دو سایز 1 و 2 می باشد محصول فوق سایز 2 این محصول می باشد. کاپ قاعدگی را پس هر بار تخلیه ابتدا با آب سرد و سپس با آب گرم شست و شو دهید و مجددا استفاده نمایید. بعد از دوران قاعدگی کاپ را با جوشاندن در یک ظرف بزرگ آب برای ۵ الی ۱۰ دقیقه ضد عفونی کنید.بسیاری از عفونت های واژینال بر اثر استفاده از نوارهای بهداشتی و مواد به کار رفته در آن ها می باشد و استفاده از کاپ لونت می تواند از بروز عفونت و قارچ جلوگیری نماید.

سلام من گرفتم ی ساله 

هنو نتونستم ازش استفاده کنم داخل واژن باز نمیشه 

از ی جا مظمئن بخر حتما پیج من دزد و کلاهبردار بود ک بعد خرید دیگه ج نداد 

من نتونستم استفاده کنم انداختم ته کشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس اینکه اونو بردارم خالی کنم واقعا برام تهوع اوره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اینجا چن نفر گفتن پس میده 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

عالیه 

راحت میشی از نوار بهداشتی

اصلا نمی فهمی پریود هستی 

شاید دفعه اول تا قلقش دستت بیاد یه ذره نشت داشته باشه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
سلام من گرفتم ی ساله  هنو نتونستم ازش استفاده کنم داخل واژن باز نمیشه  از ی جا مظمئن بخر ...

جدی منم واسه همین تایپک زدم گفتم ببینم جداگذاشتنش راحته یادردسر داره

واژن آدمو گشاد نمیکنه؟

نه بابا سیلیکونی هست کیپ میشه به بدنت

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

یه سوالی که درباره کاپ ذهنمو مشغول کرده اینه

کسانی که به غسل و نماز پایبند هستن با استفاده از کاپ چطوری متوجه میشن کی زمان نماز خوندن یا نخوندنه!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اینجا چن نفر گفتن پس میده 

تا قلقش دستت بیاد یکم ممکنه 

با  یکی دو بار استفاده دستت میاد 

یه سوالی که درباره کاپ ذهنمو مشغول کرده اینه کسانی که به غسل و نماز پایبند هستن با استفاده از کاپ چ ...

وا خب وقتی خون قطع شد 

معمولا آدم زمان پریود خودش رو میدونه دیگه !

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز