سلام دوستان کسی استفاده کرده تا حالا تجربشو بگه چطوریه؟؟؟میخوام بگیرم فقط میترسم که باهاش راحت نباشم چون گرونه میخوام بدونم اگه کسی استفاده کرده راضیه اینم یه توضیح کلی درموردش واسه کسایی که نمیدونن چیه کاپ قاعدگی cup جایگزین نوار بهداشتی می باشدمناسب برای بانوانی است که به سلامتی خود اهمیت می دهند و لازم به ذکر است که در صورت استفاده صحیح تا 10 سال می توانید از این محصول استفاده نمایید و تا ده سال نیازی به پرداخت هزینه جهت خرید نوار بهداشتی را نخواهید داشت. کاپ قاعدگی ساخته شده از سیلیکون پزشکی،ظرف کوچکی است که به جای جذب مایعات به جمع آوری مایع قاعدگی می پردازد، هر 6 تا 12 ساعت تخلیه ،شستشو و دوباره استفاده میگردد و کاملا منطبق با بدن شما و محیط زیست می باشد. این محصول برای دوشیزگان قابل استفاده نمی باشد و دارای دو سایز 1 و 2 می باشد محصول فوق سایز 2 این محصول می باشد. کاپ قاعدگی را پس هر بار تخلیه ابتدا با آب سرد و سپس با آب گرم شست و شو دهید و مجددا استفاده نمایید. بعد از دوران قاعدگی کاپ را با جوشاندن در یک ظرف بزرگ آب برای ۵ الی ۱۰ دقیقه ضد عفونی کنید.بسیاری از عفونت های واژینال بر اثر استفاده از نوارهای بهداشتی و مواد به کار رفته در آن ها می باشد و استفاده از کاپ لونت می تواند از بروز عفونت و قارچ جلوگیری نماید.
یعنی وقتی خونی بیرون نمیاد، از کجا بفهمیم زمان نماز و روزه کِی هست؟ یا کِی نیست!؟
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
همین مونده که یه قابلمه برداریم این ها رو بجوشونیم چقدر کثیف اخه
لیوان مخصوص داره بگیر بگذار توی مایکروفر
من یک شیشه واسه خودش گذاشتم توی همون میجوشونم
بعد هم تر بار با ژل شستشو میشورم تمیز میشه دیگه !
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خیلی جاها خوندم ک راضی بودن ولی اینکه برش دارم و خالیش کنم، احساس میکنم خیلی بده و چندشه.
نه به اندازه دیدن نوار بهداشتی
مگه قراره چیکارش کنی
همون لحظه خالی میکنی و تمام و من هر بار با ژل شستشو میشورمش
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
وا خب وقتی خون قطع شد معمولا آدم زمان پریود خودش رو میدونه دیگه !
همیشه که سر موقع نیست دوست عزیز
مثلا ماه رمضان گاهی قبل افطار شروع میشه گاهی بعد افطار
یا برای بعضیا بین ۲۸روز و ۲۹ روز هست
یا موارد دیگه
میخوام بدونم استفاده از کاپ علامتی هم داره که اونایی که پایبند هستن بتونن استفاده کنن؟
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
همیشه که سر موقع نیست دوست عزیز مثلا ماه رمضان گاهی قبل افطار شروع میشه گاهی بعد افطار یا برای بعض ...
خب در میاری کاپ رو هر چند ساعت و متوجه میشی چه وضعیتی هست دیگه
دائمی که نیست !
خب در میاری کاپ رو هر چند ساعت و متوجه میشی چه وضعیتی هست دیگه دائمی که نیست !
اوکی مرسی
آخه یکی بهم گفت تا ۶ماه نباید درش بیاری
دیدم اصلا با اعتقادات من جور درنمیاد
اصلا باورم نمیشه یک روزی نوار بهداشتی های چندش و تهوع آور رو تحمل میکردم
بهترین خرید هر خانوم هست
یعنی چی خب دیگه تازمانی که پریود باشی نماز نداری ربطی به کاپ نداره عزیزم
توضیح دادم دوست من
یکی از دوستان جواب داد
اوکی مرسی آخه یکی بهم گفت تا ۶ماه نباید درش بیاری دیدم اصلا با اعتقادات من جور درنمی ...
بعد شما باورت شد 🙄😄
دختر بور چشم آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر
نوار جذب میکنه ولی با کاپ مایع جمع میشه. شاید از دور بد باشه، چون میگم کسایی ک استفاده کردن ر ...
آره عزیزم چون استفاده نکردی اینطور فکر میکنی
ببین نوار بهداشتی واقعا چندش آور هست
این تمیز و راحت هست
حالا مسائل زیست محیطی و سلامت بانوان که بماند (گرچه از بزرگترین مزیت هاش همین دوتاست😉)