2777
2789
عنوان

من زن دوم شدم😑😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1820 بازدید | 63 پست
شاید   بهش فکر میکنی .مقایسه میکنی . از لحاظ محبت و   وضع مالی . اینطور نیست؟   یه خ ...

نه نه اصلاً از صد کیلومتری خیالمم نمیگذره که حتی من به جای زن اون بودم

ما هیچ جوره باهم صنخیت نداشتیم و نداریم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیشب😢

خب چه ساعتی

چون فقط خوابی درسته که تو صبح زود ببینی

اونم صبحی که هنوز هوا روشنه روشن نشده باشه

و یه سری عوامل دیگه مثلا به پهلو ها خوابیده باشی

اگه رو به سقف خوابیده باشی درست نیست

این موارد بود؟؟؟

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
😭😭😭😭😭😭😭

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

ببخ شدی رف

قلب،لانه ی گنجشک نیست که بهار ساخته شود ودر پاییز باد آن را باخودش ببرد...قلب،مهمان خانه نیست که آدم ها بیایند،دوسه ساعت یا دوسه روز توی آن بمانند و بعد بروند...

😐😐😐

اسمشم روشه خواااااااب 

دیگه دلیل ناراحتیتو واقعا نمیفهمم 🤦‍♀️

خدایا آخه این انصافه ؟؟؟؟؟؟یکی سیب خورد اومدیم این دنیا حالا یکی خفاش خورده باید برگردیم اون دنیا😜 یه زمان میگفتن اگه دستتون رو کردید تو دماغتون برید دستتونو بشوریدالان میگن دستتونو بشورید بعد بکنید تو دماغتون 😂تو این مدت اینقدر دستامو شستم که جوونه زدن 🤦‍♀️توالت بودم.. بابام در زد منم سرفه کردم که بفهمه کسی تو توالته؛ درو از اونور قفل کرد الانم از زیر در داره گاز آمونیاک میده تو!!😱🤣😂😰😬🔷اونایی که ماسک فیلتردار زدن یه جورایی به آدم نگاه میکنن که انگار پشت مازاراتی نشستن😜😉🔷مادرم انقد با وایتکس خونه رو ضدعفونی کرده که هر نفسی که میکشم میکروبای بدنم سه بار میگن: یا قاضی الحاجات😜😜😜🤣🤣