2777
2789
عنوان

من زن دوم شدم😑😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1820 بازدید | 63 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عنوانتون به نیت پربازدید شدن بود ها

هر خوابی تعبیر نداره. ساعت خواب دیدن روز خواب دیدن غذایی که دیشب خوردی و ... همه اینا دخیله

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
وقتی ازدواج کرد سختت نبود؟ 

نه چرا سختم باشه😐 

من اون موقع بچه بودم حالیم  نبود که😐 

بعدم الان اصلاً ناراحت نیستم از بابتش خیلی خوش حالم چون باهم خوشبختن❤ بچه هاشون نازن😍😄 

من و  پسرداییم باهم نمیتونستیم خوشبخت باشیم 

عنوانتون به نیت پربازدید شدن بود ها  هر خوابی تعبیر نداره. ساعت خواب دیدن روز خواب دیدن غذایی ...

فقط برا این بود که بیان تو تاپیک 

حال بد منو نمیبینی که میگی پربازدید؟؟ 

پربازدید شم بهم مدال میدن؟؟ جام میدن؟؟ پول میدن؟؟جایزه میدن؟؟

فقط برا این بود که بیان تو تاپیک  حال بد منو نمیبینی که میگی پربازدید؟؟  پربازدید شم بهم ...

می خوای منوبزنی حالت خوب شه؟

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
این چ عنوانیه  استغفرالله هرخوابی تعبیر ندارم اینم از اون استنکنه بهش فکر می‌کنی توی ناخوداگا ...

منم وقتی عنوانو خوندم یه لحظه تو دلم ازش شاکی شدم که چرا یه زن دیگه رو بدبخت کرده بعد که خوندم فهمیدم خواب بوده راست میگی عنوانش قشنگ نیست

2790
2778
2791
2779
2792