2777
2789
عنوان

من زن دوم شدم😑😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1820 بازدید | 63 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@varparide25

بیا تاپیک این خانوم خابتو بگو شاید لطف کرد تعبیر کرد تا از نگرانی دربیای

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️

اومدم چند تا فحش آبدار بدم بهت 😬😬🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤭خواب عزیزم ولش 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
چون من خیلی کم خواب میبینم 

افرادی که کم خواب می بینن در واقع خواب هاشون رو کم به خاطر میارن

به نظر من ذهنتون رو درگیرش نکنید

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
تعبیرش اینه که باپسرداییت بحثتون میشه

با پسرداییم فقط درحد یه سلام حرف میزنم 

رابطم باهاش گرم نیست 

همین چند هفته پیش اومد خونمون شب بود 

من اصلاً از اتاقم بیرون نرفتم حتی

مبارک باشه ب فاطمه سلام برسون بگو فقط چون طاقت دوریت رو نداشتم قبول کردم زنش شم

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
تعبیر نداره چیزیه که تو ضمیر ناخودآگاهت گیر کرده برا همین خابش رو میبینی

نیست تو ضمیرناخودآگاهم 

قضیه خاستگاری واسه الان نی که😑

اون دختر بزرگش الان 5 سالشه

من اون موقع ۱۳ _ ۱۴ سالم بود خاستگاری کردن 

الان ۲۰ سالمه

اگ بهش فک نمیکردی و کلا خوابای قبلیت تعبیر میشده این خواب تعبیر خوبی نداره یه اتفاق بد یا جدایی تو گوگل بزن میاد

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
حتمن هنوز بهت حس داره زنش راضی نیست باهات رفت و آمد کنه خخ این تعبیر من بود

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑 

من با اون فقط درحد یه سلام کردنم 

اونم آدم چشم ناپاکی نیست که بخواد زل بزنه یا هیز بازی دربیاره

با زنش خیلی خوبم باهم رفیقیم