2777
2789
عنوان

شوهر بادو

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 39 پست
متنفرم از همچین آدمایی که توقع دارن شوهرشون محل سگ به مادرشون نزاره  ۹ماه بچه توشکمت باشه یه عم ...

انشالله تو هم جواب قضاوت بی فکرتو بگیری

روزی شعارکل جهان میشودعلی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متنفرم از همچین آدمایی که توقع دارن شوهرشون محل سگ به مادرشون نزاره  ۹ماه بچه توشکمت باشه یه عم ...

درضمن وظیفه یه پسر نیست که ب مادرش برسه...اون سه تا پسر دیگه پس چ غلطی میکنن مردن.؟

اره حسرت به دلش بمونه...کسی که هرکوفتی من دارم باننش شریکه بهتره ارزوی دیدن مادرش قبل مرگ حسرت بشه ب ...

خوب خودت برا خودت نون میپختی تو فر نیم ساعت اماده میشد ی دونه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
انشالله تو هم جواب قضاوت بی فکرتو بگیری

خوب مگه ی بسته نداد به مادرش میگفتی اینو بدی پس با چی غذا بخوریم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
بدم میاد انقدر دوس دارین پسر رو از مادرش دور کنین مادرشه خب

دور نکردم نباید حق مارو میداد به ننش...بدتم میاد نظرنده اینجا یه درددل کردم نگفتم درس اخلاق بدین

بدم میاد انقدر دوس دارین پسر رو از مادرش دور کنین مادرشه خب

بیچاره عصبیه شمام گیر دادین خوب اون شب نون مال ایشون بوده حق نیست گشنه بخوابه و مادرش نون داشته باشه سه تا پسر توخونن نتوستن یعنی نون بخرن برای خونه چرا حرفا 😐بدم این باد بگیره اشکال نداره دیگه قشنگ مشخصه از اون مادرشوهرا میشی

خیلی عجیبه..یه بسته رو از قبل داده دومی رو هم میخواسته ببره بده به مادرش..خوب مساوات اصلا رعایت نشده مشخصه که بیشتر تو فکر مادرشه تا زنش

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم
گفت تو همون نون قدیمی رو بخور

میگفتی نون قدیمی واسه تو من امروز این نون محلی رو میخورم تو فردا برو از همونجا ده بسته نون واسه ننه ات بگیر