2777
2789
عنوان

شوهر بادو

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 39 پست
بیچاره عصبیه شمام گیر دادین خوب اون شب نون مال ایشون بوده حق نیست گشنه بخوابه و مادرش نون داشته باشه ...

پسراش متاهلن...سالی یه بار ب ننش سرمیزنن

روزی شعارکل جهان میشودعلی...
بیچاره عصبیه شمام گیر دادین خوب اون شب نون مال ایشون بوده حق نیست گشنه بخوابه و مادرش نون داشته باشه ...

نه گلم از اون مادرشوهرا نمیشم ولی حق یه مادر نیست اینطور پشت سرش نفرین بکنه عروسش شوهرش خودش برده نون داده مادرش چ گناهی داره این وسط بعدم بشینه باهلش صحبت کنه ن اینکه انقدر نفرین کنه بدبختو

خوشبختی یعنی لبخندپسرم😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسراش متاهلن...سالی یه بار ب ننش سرمیزنن

پدرشوهر نداری؟اگه نداری بنظرم شوهرت باید خودش شعورش برسه که از سفره شما کم نکنه به مادرش بده

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
نه گلم از اون مادرشوهرا نمیشم ولی حق یه مادر نیست اینطور پشت سرش نفرین بکنه عروسش شوهرش خودش برده نو ...

اره نفرین درست نیست باید منطقی بشینن حلش کنن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
نه مرده

مادرشوهرت چندسالشه؟تو یه ساختمونید؟اونم گناه داره اگه زن بدی نیست شما هم بهش توجهی داشته باشین..ولی با شوهرت منطقی حرف بزن که بین تو  مادرش تعادل رو رعایت کنه

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم
مادرشوهرت چندسالشه؟تو یه ساختمونید؟اونم گناه داره اگه زن بدی نیست شما هم بهش توجهی داشته باشین..ولی ...

هشتاد...نزدیکمونه زن بدی نیست شوهرم خره

روزی شعارکل جهان میشودعلی...