2777
2789

سلام دوستان من ۱۶.۱۷سالم که بود خیلی خجالتی بودم وباکسی حرف نمیزدم ازبسکه همه آشنا دوست فامیل گفتن چقدر کم حرفی چرا چیزی نمیگی واینا من احساس میکنم اگه لال باشم بده وطرف ناراحت میشه همش حرف میرنم ودردودل میکنم 😂😂😂حالا شوهرم خسته میشه میگه تو خیلی حرف میزنی خستم کردی برو توهمون نی نیسایتت بگو من انقدر حرف میزنم که سر شوهرمو میبرم فکر نکنم زنی مثه تو باشه رو اعصابی😒کلا چیکار کنم کم حرف بزنم ودردودلم باکسی نکنم مثلا خواهرشوهرم یاهرکی زنگ بزنه بگه چه خبر همه خبرا دو میدم بعد مثه چی پشیمون میشم راهنمدییم کنید باتشکر ❤❤❤❤

همینجا حرف بزن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی ضرب المثل هندی هست میگه همیشه یک مشت فلفل قرمز تو جیبت بذار ک تا خواستی با کسی درد و دل کنی بریزی تو دهنت😂😂😂مخصوصا با خاندان شوهر

کاش منم اینو سرلوحه کار خودم قرار میدادم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خیلی بده واقعن بلالفاصله بعد گفتنش پشیمون میشم که دیگه پشیمونی فایده نداره ضرر میبینم مخصوصن از جانب قوم شوخر مثلا یبار یادمه گفتم به پدرشوهرم میخوایم تخت بگیریم تختمون خوب نی وارینا وپرده عوض کنیم پشت گوشی پدرشوهرمم سو استفاده کرد اومد پول شوهرمو گرفت گفت بده من شنیدم میخوای تخت واینا بگیری تو مستاجری چرا اینکارارو میکنی حالا بدبختی خود شوهرمم اینطور فوضوله هرچی میشه همه جاروهم خبر میکنیم دوتا فضول به پست هم خوردیم 😂😂😂😂

همینجا حرف بزن

خواهرجان خیلی چیزارو اینجا نمیشه گفت بخدا بعضیا بد دل میشکونن اینجا من یبار گفتم بزار دردودل کنم یه غمی داشتم فقط اینجا گفتم سبک شم یسوال شوهرم پرسیده بودفکرم مشغول بود یه نفر اینجا بمن انقدر بی احترامی کرد گفت گاگولی شوهرت کثیفه تو هم ساده خر نشستی باهاش وکلی فوش داد بهش گفتم احترامتو نگهدار چرادرست صحبت نمیکنی رو کرد گفت چرا کولی بازی درمیاری دهاتی واقعیت تلخه واینا خیلی دور از جونتون بعضیا دنبال اینکه یه حرف بزنی جنجال بپا کنن فش بدن هستن

آره خیلی بده اگه بدونی اینکارم چقدر ضربه بهم زده 😔😔😔

بله مطمئناهمینطوره،پس هروقت خواستی بگی یادضربه هابیفت بی تاثیرنیست،همه محرم اسرارنمیشن گلم،بعدلزومی هم نداره همه چی روبه همه بگی،یکم کارکن روخودت خوب میشی😊😚

...
بله مطمئناهمینطوره،پس هروقت خواستی بگی یادضربه هابیفت بی تاثیرنیست،همه محرم اسرارنمیشن گلم،بعدلزومی ...

آره درست میگی اتفاقن هروقت خواهرشوهر فضول خبر چینم بخواد حرف بکشه زنگ میزنی باخنده وقربون صدقه میگه داداش چزکار میکنه تو چیکار میکنی شنیدم فلان آخه شوهرمم خواهری فضوله اونم نخ میده که اونا میگیرن حرفو مثلا میگه اینجور اینا زنگ میزنن کاملشو از منه فضولتر بدونن 😂😂😂

الهی😂😂😂😂نه سعی کنیداین اخلاقتونوتغییربدین،به نفع هردوتونه😂😂

منم نگم شوهرم میگه طوری شده دیگه خانوادش برامون تصمیم میگیرن مادرش شهرستانه از منم متنفره از پدرشوهرم جداشده هرروز زنگ میرنه وتصویری باشوهرم حرف میزنه بعد میگه گوشیو بده به زنت انقدر بمن تیکه میندازه میگه اء میخواین فلانکارو کنید خیلی اشتباه میکنید ودخالت میکنه من اگه بپیچونمش شوهرم میگه اء چرادروغ درمیاری باز به هرکی حرف بزنم به این مادر آیش بیارش نمیزنم هروز هروز نیم ساعت الی یکساعت حرف میزنه زنگ میزنه پرچونس وشدید فضول وحسوده

منم نگم شوهرم میگه طوری شده دیگه خانوادش برامون تصمیم میگیرن مادرش شهرستانه از منم متنفره از پدرشوهر ...

چقدربده،من نمیفهمم بعضیاچرااینقددوست دارن سرازکاردیگران دربیارن،تا ته قضیه روهم درنیارن ول کن نیستن

...