2777
2789
عنوان

سندروم دوین چشم

2795 بازدید | 37 پست

مامانایی که بچشون سندروم دوین داره میخوام ببینم بچه بعدی یا قبلیشون مشکلی داره؟ من دخترم سندروم دوین چشم داره خیلی نگرانم بچه بعدی مشکل داشته باشه چون ژنتیکه کمک  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راهی برای تشخیص تولد و پیشگیریش نیست. جمعا هم حدود ۲۰ درصد ارثیه. یعنی احتمال اینکه بچه ی بعدی داشته ...

میترسم بچه بعدی مشکل دیگه ای براش پیش بیاد چون دکتر گفت ژنش  جهش کرده 

میترسم بچه بعدی مشکل دیگه ای براش پیش بیاد چون دکتر گفت ژنش  جهش کرده

نه اینجوری که نیست.

منظور دکتر این بود که "اگه" این بخواد مدل ژنتیکی این بیماری باشه، با توجه به اینکه توی خانواده ندارین به خاطر جهش ژنتیکی اینجوری شده. احتمالا شما پرسیدی ما که تو خانواده نداریم، این ژن رو از کجا آورده، اونم این جواب رو داده.

سلام

دختر من هم سندروم دوین دارد الان تقریبا یکسالش هست. 

من فکر می کنم به خاطر استرسهای دوران بارداری این طوری شده و خیلی افسردگی گرفتم. شماهم بارداری سختی داشتین؟

سلام دختر من هم سندروم دوین دارد الان تقریبا یکسالش هست.  من فکر می کنم به خاطر استرسهای دورا ...

من استرس زیاد داشتم اما بارداری م با مشکل جسمی نبود فقط استرس داشتم

سلام خانم میشه راجع به سندروم دوین دخترتون بهم ی اطلاعاتی بدین که چشماش الان چجوریه؟ من امروز متوجه ...

سلام عزیزم منم امروز دخترم بردم دکتر بهم همینو گفت .چشم راستش. ۴ ماهشه .به شما چی گفتن درمورد درمانش.من دارم دق میکنم😥😥

خداجونم هزار مرتبه شکر❤

سلام دوستان 

متاسفانه درمان ندارد. بخاطر اینکه مشکل از عصب زوج ششم مغز هست.و مربوط به ماهیچه های چشم نمی شود.

فقط ما مادرها باید روحیه خودمان را حفظ کنیم که بچه ها مون فکر نکنن مشکل بزرگی دارند.

هرسال هم باید چشم هاشون باید چکاب شود.

من هم امروز برای چکاب سالیانه بچم رفتم دکتر

سلام عزیزم منم امروز دخترم بردم دکتر بهم همینو گفت .چشم راستش. ۴ ماهشه .به شما چی گفتن درمورد درمانش ...

سلام دختر منک ۴ماهشه و چشک چپش این مشکل رو داره متاسفانه درمان قطعی نداره فقط میتونن عصب رو پیوند بزنن که اینجوری که من مطالعه کردم با این عمل هم مشکلشون کامل برطرف نمیشه البته دکتر سعی میکرد به من بگه که مشکل بزرگی نیست و اصلا نیازی به هیچ اقدامی نیست اما خوب از واقعیت که نمیشه فرار کرد انشالله خدا کمکمون کنه

خدایا شکرت
سلام عزیزم منم امروز دخترم بردم دکتر بهم همینو گفت .چشم راستش. ۴ ماهشه .به شما چی گفتن درمورد درمانش ...

میتونم بپرسم شما چجوری متوجه این مشکل شدین و اینکه ظاهر چشمای دخترتون چجوریه؟

خدایا شکرت