2777
2789
عنوان

شک و خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 38 پست
دیگه خونه ای نداریم سر یه موضوع با هم دعوامون شد پر رویی کرد چون خونه مال بابام بود ازمون گرفت الان ...

خب مادرشوهرت خونه بوده؟ 

چجوری میتونه زن بیاره؟

رمز گوشیشو داری ؟

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
خب مادرشوهرت خونه بوده؟  چجوری میتونه زن بیاره؟ رمز گوشیشو داری ؟

نه بعد از اون ماجرا رفتیم خونه مادر شوهرم .سر همین شکم بهش باهاش دعوام شد دیگه بابام اومد دعواشون شد با شوهرم از خونه بیرونش کرد منم آواره کرد😞

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مشکل اینجاست رمز نداره آیفونه با اثر انگشت باز میشه

ایفون رمز داره 

دکمه وسط رو فشار بدی وقتی اثر انگشتت رو نخونه بجاش میگه رمزو بزن 

ولی اشتباه بزنی قفل میشه مثلا برای یه ربع نیم ساعت 

یعنی چی رمزو نمیده؟ خب یه غلطی داره میکنه که نمیده 

هیچی نمیگی بهش ؟ 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
ایفون رمز داره  دکمه وسط رو فشار بدی وقتی اثر انگشتت رو نخونه بجاش میگه رمزو بزن  ولی ...

سر این موضوع خیلی با هاش دعوا کردم اما به جایی نرسیده خودم میدونم داره یه غلطایی میکنه اما مدرک ندارم ازش اگه به خاطر بچم نبود بیخیال این زندگیه بدون اعتماد میشدم

سر این موضوع خیلی با هاش دعوا کردم اما به جایی نرسیده خودم میدونم داره یه غلطایی میکنه اما مدرک ندار ...

والا چی بگم اخه 

خب کلا یا بزن به بیخیالی یا اینکه یشب گوشیش که دستش بود و باز بود از دستش بقاپ بدو برو تو حموم درو قفل کن چکش کن .

اگه میتونی نصف شب با اثر انگشت باز کن نمیتونی بقاپ 

ولی درکل اینکه خیانت میکنه بهت ثابت بشه میخوای چیکار کنی ؟ قبحش میریزه 

میخوای بمونی ؟ 

بمونی بدترم میکنه 

الان حداقل ترس داره بفهمی 

بعدا بفهمی و طلاق نگیری میخواد بدترم بکنه حرف بزنی میگه همینی که هست 

اگه میخوای طلاق بگیری خب برو دنبال چک کردن و اینا وقتی خیانتش بهت اثبات شد طلاق بگیر اما اگه نمیخوای طلاق بگیری حداقل روشو به روت باز نکن 

والا چی بگم اخه  خب کلا یا بزن به بیخیالی یا اینکه یشب گوشیش که دستش بود و باز بود از دستش بقا ...

اگه واسم ثابت بشه حتی یک ثانیه هم نمیمونم حتی اگه بچمم تنها بزارم چنین خفتی رو تحمل نمیکنم که بمونم  دوباره این کارو بکنه .خیانت هیچ توجیهی نداره .

والا چی بگم اخه  خب کلا یا بزن به بیخیالی یا اینکه یشب گوشیش که دستش بود و باز بود از دستش بقا ...

خودش هیچ توضیحی واسه کاراش نداره میگه زندگی با شک نمیشه اگه شک داری برو .میگه اگه من بهت شک داشتم حتما طلاقت میدادم .وای اگه این بچه نبود پوزشو به خاک میمالیدم

خودش هیچ توضیحی واسه کاراش نداره میگه زندگی با شک نمیشه اگه شک داری برو .میگه اگه من بهت شک داشتم حت ...

گوشیشو بقاپ 

ولی صددرصد رو تلگرام ایناشم رمز داره 

یا اینکه بگو شارژم تموم شده گوشیتو بده زنگ بزنم مامانم .

اگه رمز گوشیشو داشتی بهت میگفتم چجوری همه برنامه هاشو هک کنی 

ولی گوشبشو نمیتونی باز کنی