2777
2789
عنوان

شک و خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 38 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بازو هر دو تا بازوش دقیقا یه نقطه 

اخه مگه میشه هردوتا بازو دقیقا یه نقطه تو سک  کبود بشه ؟؟؟؟ عزیزم راست میگه بنده خدا

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
اخه مگه میشه هردوتا بازو دقیقا یه نقطه تو سک  کبود بشه ؟؟؟؟ عزیزم راست میگه بنده خدا

آخه تو اداره که فرستادنش واسه تست گفته بودن که مشکوکی جواب هم سه روزه دیگه میاد اداره گفته بود باید بری خونه اگه مشکوکی وقتی بع ا تستش منفی شد اداره ازش خواست که اون سه روز رو مرخصی رد کنه در حالی که خودشون گفته بودن بره خونه 

آخه تو اداره که فرستادنش واسه تست گفته بودن که مشکوکی جواب هم سه روزه دیگه میاد اداره گفته بود باید ...

والا اینکه میگی گوشی قایم کرده مشکوکه 

همه اینایی که میگی ممکنه مشکوک باشه ولی خدایی مگه میشه تو رابطه جنسی دو طرف بازوت دقیقا یه جاش سیاه بشه

ممکن نیست 

بعدم وقتی متاهله به زنه میگه نکن کبود میشه زنم میبینه 

خدایی فک نمیکنم خیانت جنسی کرده باشه 

مرخصیم وقتی نری سر کار برات رد میکنن

شما اگه خیلیی شک داری گوشیشو هک کن یا اینکه بگو میرم خونه مامانم تو خونه دوربین بژار  

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
والا اینکه میگی گوشی قایم کرده مشکوکه  همه اینایی که میگی ممکنه مشکوک باشه ولی خدایی مگه میشه ...

دیگه خونه ای نداریم سر یه موضوع با هم دعوامون شد پر رویی کرد چون خونه مال بابام بود ازمون گرفت الان خونه مادر شوهرم هستیم داریم دنبال خونه میگردیم