2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم بخوای واقعا خیاط بشی هرچی دیدی بدوزی  5 سال طول میکشه من مامانم خیاط حرفه ای هست و از اینایی ک سریع یه چیزی یاد میگیرن... اینایی ک میگن دوماهه شدیم خیاط هرچیزی ببینن نمیتونن بدوزن خیاطی هم اینجوریه ک اگه نتونی چیزای جدید و به روز با دیدن نتونی بدوزی و قرار  باشه بری بخری همون نری خیلی بهتره.. والا همینایی ک دوماهه شدن خیاط باعث میشن دید مردم نسبت به پارچه برای خیاط بردن خراب میکنن... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
کامل؟ جدی؟چیکار کردین زودتر یاد گرفتین؟

چيزي نداره عزيزم الگوي اوليه درست ياد بگيري بقيه چيزاش مثل يقه و اينه سادس من از همون روز اول سايز خودم تمرين ميكردم منظورم اينه بعضيا ميان سايز خيلي كوچيك تمرين ميكنن همين كار آدمو عقب ميندازه

باید رفت حتما قبل خیاطی؟

اره عزیزم برای شروع اینجوری شروع میکنن یکی از دوره های مقدماتی هست ک اسمش نازک دوزیه

میگن قبل از اینکه بری کلاس خیاطی حتما نازک دوزی رو باید بری 

نازک دوزی اصول اولیه خیاطی است طرز دوخت زیپ وجادکمه ،الگوکشی ،طرزدوخت،شناخت پارچه وتمام اصول اولیه خیاطی است

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!
عزیزم بخوای واقعا خیاط بشی هرچی دیدی بدوزی  5 سال طول میکشه من مامانم خیاط حرفه ای هست و از این ...

بله عزیزم کاملا درست میگید ولی ما درحدی یاد گرفتیم که کارخودمون راه بندازیم 

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!
بله عزیزم کاملا درست میگید ولی ما درحدی یاد گرفتیم که کارخودمون راه بندازیم 

خب گلم خودتونم وقتی بخوای یه لباس مجلسی بدوزی با دوره نازک دوزی نمیشه ک برای خودت مجلسی بدوزی... 

2790
2778
2791
2779
2792