2777
2789

من نزدم خودم

ولی تو اینستا زیاد دیدم

یه سری میگن ماسک مو و آبرسانی میکنه و آبکشی لازم داره

یه سری هم میگن میشه به عنوان ژل استایل مو فر هم ازش استفاده کرد و آبکشی نکرد

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

من نزدم خودمولی تو اینستا زیاد دیدمیه سری میگن ماسک مو و آبرسانی میکنه و آبکشی لازم دارهیه سری هم می ...

آره منم دقیقا همینو موندم کدوم درسته

تخم کتان خریدم نمیدونم چیکار کنم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

باید بذاری بجوشه لزج بشه بعد صاف کنی از ژلی که به دست اومده استفاده کنی

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

قبل حموم یا بعد حموم؟

قبل حموم بزن به موهات یکی دوساعت بمونه

به خورد ریشه موهات بره

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

آره منم دقیقا همینو موندم کدوم درستهتخم کتان خریدم نمیدونم چیکار کنم

من عطازی نزدیکم نیست تنبلیم میاد برم بگیرم

ببین قبل حموم که استفاده کن مشکلی نداره

یه تیکه کوچیک از زیر موهای پشت سرت هم بعد از حموم بزن امتحان کن

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

تاثیرش چیه؟

تخم کتان رو نمیدونم دقیق دلی برای تقویت خوبه

من با حنا قاطی کردم زدم به موهام

هم یه بار قبل حموم هم یه بار بعد حموم تاثیری نداره موهام وز و خشکه حتی نرم نکرد

منم موهام همینه و تخم کتان خریدم که درستش کنه حتی حالت فر موهام حفظ بشه:(

ناامید شدم

من عطازی نزدیکم نیست تنبلیم میاد برم بگیرمببین قبل حموم که استفاده کن مشکلی ندارهیه تیکه کوچیک از زی ...

فعلا که بعضیا همینجا گفتن راضی نبودن

امتحانش میکنم ولی