2777
2789
فعلا که بعضیا همینجا گفتن راضی نبودنامتحانش میکنم ولی

خب برای قبل حموم این ماسکای گیاهی رو باید چندبار زد تا نتیجه گرفت حتی ضررش هم معلوم نمیشه با یکی دو دفعه

مثلا حنا رو نمیشه با یه دفعه گفت

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

موهات رو نرم کرد؟من موهام خشک و وزه برا همون

من حنا موهامو نرم میکنه

روز بعد حموم هم برای شونه کردن یکم روغن نارگیل میزنم موهام درحدی که چرب نشه یا اسپری گره باز کن مو میزنم

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خب برای قبل حموم این ماسکای گیاهی رو باید چندبار زد تا نتیجه گرفت حتی ضررش هم معلوم نمیشه با یکی دو ...

حنا رو تنها میذاری یا با چیزی قاطی میکنی؟

چند ساعت می مونه؟

من حنا موهامو نرم میکنهروز بعد حموم هم برای شونه کردن یکم روغن نارگیل میزنم موهام درحدی که چرب نشه ی ...

حنا رو تنها میذاری یا با چیزی قاطی میکنی؟

چند ساعت می مونه؟

روغن نارگیل هم دارم اما حس میکنم یکم سنگینه

یعنی نارگیل رو به موهای خشک میزنی؟

حنا رو تنها میذاری یا با چیزی قاطی میکنی؟چند ساعت می مونه؟

والا من چیزای گیاهی به کف سرم نمیزنم

اگه به طبع سرت نسازه یا موهات خیلی نازک باشه بدتر ریزش میاره

دختر عمه یه سال هر دو هفته میذاشت با تخم مرغ و آبلیمو و کمی آب پیاز یا چای یادمه ، به اون میساخت موهاش جون گرفته بود یکم

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

حنا رو تنها میذاری یا با چیزی قاطی میکنی؟چند ساعت می مونه؟روغن نارگیل هم دارم اما حس میکنم یکم سنگین ...

من از حموم که میام موهام یکم خشک و وز میشه

قبل شونه زدن یکم کف دستم روغن نارگیل میریزم میزنم به موهام بعد راحت تر شونه میشه

حنا رو با اب قاطی میکنم دیگه هیچی نمیزنم بهش روشو پلاستیک میزارم یه سب تا صبح میزارم بمونه بعدش یه تخم مرغ توش میشکنم با جوشونده تخم کتان و چایی و یکم روغن نارگیل اگه زیاد اذیت میشی یکم نرم کننده هم بریز توش ابلیمو هم یکم بریز رنگ حنارو باز میکنه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

من از حموم که میام موهام یکم خشک و وز میشهقبل شونه زدن یکم کف دستم روغن نارگیل میریزم میزنم به موهام ...

مرسی عزیزم✨

تو بعد زدن روغن نارگیل سشوار هم میکشی ؟

آخه یه عده میگن یه عده هم میگن آره کدوم درسته

مرسی عزیزم✨تو بعد زدن روغن نارگیل سشوار هم میکشی ؟آخه یه عده میگن یه عده هم میگن آره کدوم درسته

نه اصلا

سشوار موخوره میاره موهارو خشک میکنه بهتره استفاده نکنی مگر در مواقع ضروری