2777
2789
عنوان

شوهر مریخی😂👌😐

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 38 پست
جنس ساقیت معرکس 👌

خیلی دوس داری تعلیق شی؟

ب تو په من تو امضام چی میزارم

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
خیلی دوس داری تعلیق شی؟ ب تو په من تو امضام چی میزارم

مگه بی ادبی کردم بهت یا حرف نامربوطی زدم😐 کلا مشکل داریا 😐😐😐😐

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب من دوس داشتم دوست داشتنشو ب زبون بیاره لارج باشه .خوش قیافه باشه . اروم باشه هیکلش ب من بخوره . هوامو داشته باشه .ک اینا همه رو داره خداروشکر گوش شیطون کر 

ولی خب دوس داشتم با بقیه ی خورده مهربون تر باشه . یه کوچولو هم زود جوشه ک اصلا دوس ندارم اخلاقشو . گاهگاهی هم سیکار میکشه ک رو اعصابمه . خلاصه خوبیاش از بدیاش خیلی بیشتره همینم برام کافیه. خدا حفظش کنه دعا کنید مشکل منم حل بشه 💖 

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 
مگه بی ادبی کردم بهت یا حرف نامربوطی زدم😐 کلا مشکل داریا 😐😐😐😐

حاج اقا سایت زنوووووونس ساقی ینی معتاد اوکی؟ تو مغز پوچت فرو شد؟عمت مشکل داره

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
حاج اقا سایت زنوووووونس ساقی ینی معتاد اوکی؟ تو مغز پوچت فرو شد؟عمت مشکل داره

کجای سایت نوشتهههههه ک زنونس حاج خانوم 

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
کجای سایت نوشتهههههه ک زنونس حاج خانوم 

واقعا از محیط سایت نمیفهمی؟

نمیفهمی ۹۰ درصد کاربرا خانم هستن؟

نمیفهمی عکث بیبی چک کل سایتو پر کرده؟

برادر من الان حرفی ک شما زدی رو اگ ب رفیقات بزنی ممکنه ناراحت نشن اما این خرف از نظر زنا و حداقل از نظر من اهانته

موفق باشین

واقعا از محیط سایت نمیفهمی؟ نمیفهمی ۹۰ درصد کاربرا خانم هستن؟ نمیفهمی عکث بیبی چک کل سایتو پر کرده ...

برو باو👌