2777
2789
عنوان

شوهر مریخی😂👌😐

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 38 پست

الانم آرزوم هست وتا ابد رو دلم میمونه ارزوهام.......دوست داشتم شوهرم خیلی بهم اهمیت بده ماشین داشته باشه و همه جا ببرتم و تو جمعای خانوادگی همیشه پیشم باشه و بهم احترام بزاره و همه ازش حساب ببرن...کادوهای بی مناسبت بهم بده  حرفای عاشقونه بزنه...باخانواده ام خوب باشه و بدردبخورباشه

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط دنیل ردکلیف😢😢😢

شماره ساقیتو بده معلومه جنساش حرف نداره 

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃

عزیزم احساس میکنم هر چی تو ذهنت باشه شوهرت اونجوری میشه،خدا رو شکر شوهرم عالیه ،بعضی وقتها واقعا شرمنده خوبی و اخلاق خوبش میشم،در ضمن تو برخوردهاش با بقیه هم انسان به تمام معنای کلمه است،ایشالا همیشه تنش سالم باشه

شماره ساقیتو بده معلومه جنساش حرف نداره 

وا😐

مگه چیه

نه فقط جانی دپ خوبه با اون هیکلش

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
الانم آرزوم هست وتا ابد رو دلم میمونه ارزوهام.......دوست داشتم شوهرم خیلی بهم اهمیت بده ماشین داشته ...

عزیزم  ❤💛😘میتونی با رفتارت همسر تو مهربان تر کنی‌

ایشالله عاشقانه تر بشه روزاتون

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
وا😐 مگه چیه نه فقط جانی دپ خوبه با اون هیکلش

پسرم 

بیشتر امضات مضمون جملم بود😶

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
عزیزم  ❤💛😘میتونی با رفتارت همسر تو مهربان تر کنی‌ ایشالله عاشقانه تر بشه روزاتون

خداکنه....مرسی قربونت عزیزم😙😙😙

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
عزیزم احساس میکنم هر چی تو ذهنت باشه شوهرت اونجوری میشه،خدا رو شکر شوهرم عالیه ،بعضی وقتها واقعا شرم ...

خوشبحالت..چشم حسودتون کور..عشقتون پایدار

وفادارباشه 

هیزنباشه 

اهل نماز و روزه باشه 

شکاک نباشه و محدودم نکنه اینا اصلی ترین شرط هام بود برا همه خاستگارامم مطرح میکردم 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍