چه ویژگی ای آرزو تون بوده یا هست که در همسرتون باشه
مثلا یه فرد رو در چه شرایطی قبول می کردین اگه حتی در بعضی ملاک ها شما بالاتر بودید ولی یه ویژگی چشم شما رو می گرفت اون میتونست چی باشه😊😊😊
در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین . ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
الانم آرزوم هست وتا ابد رو دلم میمونه ارزوهام.......دوست داشتم شوهرم خیلی بهم اهمیت بده ماشین داشته باشه و همه جا ببرتم و تو جمعای خانوادگی همیشه پیشم باشه و بهم احترام بزاره و همه ازش حساب ببرن...کادوهای بی مناسبت بهم بده حرفای عاشقونه بزنه...باخانواده ام خوب باشه و بدردبخورباشه
قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
عزیزم احساس میکنم هر چی تو ذهنت باشه شوهرت اونجوری میشه،خدا رو شکر شوهرم عالیه ،بعضی وقتها واقعا شرمنده خوبی و اخلاق خوبش میشم،در ضمن تو برخوردهاش با بقیه هم انسان به تمام معنای کلمه است،ایشالا همیشه تنش سالم باشه
الانم آرزوم هست وتا ابد رو دلم میمونه ارزوهام.......دوست داشتم شوهرم خیلی بهم اهمیت بده ماشین داشته ...
عزیزم ❤💛😘میتونی با رفتارت همسر تو مهربان تر کنی
ایشالله عاشقانه تر بشه روزاتون
در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین . ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"