2777
2789
عنوان

شوهر مریخی😂👌😐

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 38 پست
جنس ساقیت معرکس 👌

خیلی دوس داری تعلیق شی؟

ب تو په من تو امضام چی میزارم

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
خیلی دوس داری تعلیق شی؟ ب تو په من تو امضام چی میزارم

مگه بی ادبی کردم بهت یا حرف نامربوطی زدم😐 کلا مشکل داریا 😐😐😐😐

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من دوس داشتم دوست داشتنشو ب زبون بیاره لارج باشه .خوش قیافه باشه . اروم باشه هیکلش ب من بخوره . هوامو داشته باشه .ک اینا همه رو داره خداروشکر گوش شیطون کر 

ولی خب دوس داشتم با بقیه ی خورده مهربون تر باشه . یه کوچولو هم زود جوشه ک اصلا دوس ندارم اخلاقشو . گاهگاهی هم سیکار میکشه ک رو اعصابمه . خلاصه خوبیاش از بدیاش خیلی بیشتره همینم برام کافیه. خدا حفظش کنه دعا کنید مشکل منم حل بشه 💖 

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 
مگه بی ادبی کردم بهت یا حرف نامربوطی زدم😐 کلا مشکل داریا 😐😐😐😐

حاج اقا سایت زنوووووونس ساقی ینی معتاد اوکی؟ تو مغز پوچت فرو شد؟عمت مشکل داره

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
حاج اقا سایت زنوووووونس ساقی ینی معتاد اوکی؟ تو مغز پوچت فرو شد؟عمت مشکل داره

کجای سایت نوشتهههههه ک زنونس حاج خانوم 

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
کجای سایت نوشتهههههه ک زنونس حاج خانوم 

واقعا از محیط سایت نمیفهمی؟

نمیفهمی ۹۰ درصد کاربرا خانم هستن؟

نمیفهمی عکث بیبی چک کل سایتو پر کرده؟

برادر من الان حرفی ک شما زدی رو اگ ب رفیقات بزنی ممکنه ناراحت نشن اما این خرف از نظر زنا و حداقل از نظر من اهانته

موفق باشین

واقعا از محیط سایت نمیفهمی؟ نمیفهمی ۹۰ درصد کاربرا خانم هستن؟ نمیفهمی عکث بیبی چک کل سایتو پر کرده ...

برو باو👌