2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 53 پست

من جاریم خیلی زرنگه تا بفهمه ما جایی رفتیم (فقط حرم امام رضا میریم اونم گاهی اوقات) جلو شوهرم جوری باسوز دل میگه خوش به حالتون حرم رفتین...شوهرم دلش کباب میشه براش😒😒😒 والا یه اتوبوس سوارشه بره دیگه اخه اینم حسرت داره؟؟؟خلاصه این یکی ازسیاست های جاریمه 

تو هم حتما جاریت زرنگه سعی کن مثل خودش بشی

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوزده سالمه مثل روانی ها شدم  من ورزشکار بودم حتی کمربند سیاه داشتم و مربی بودم تو ایران  ...

ببین شوهرت داره پیرت میکنه حواست رو جمع کن غصه هارو ول کن بچسب به شوهرت ازجاریت هم بد نگو پیشش چون حساس تر میشه شوهرت

من جاریم خیلی زرنگه تا بفهمه ما جایی رفتیم (فقط حرم امام رضا میریم اونم گاهی اوقات) جلو شوهرم جوری ب ...

اون چاپلوسه من نمیتونم مثل اون باشم حتی قربون شوهرم میره من نمیتونم 

هرگزززز نمیتونم من تحصیل کرده ایران هستم اون بدبخت بیسواد و آدم کثیفیه و بی شخصیته 

ببین شوهرت داره پیرت میکنه حواست رو جمع کن غصه هارو ول کن بچسب به شوهرت ازجاریت هم بد نگو پیشش چون ح ...

اره شوهرم ۳۳ سالشه 

هروز بهم میگه وای چقدر زشت شدی از بس حرص میخورم من متنفرم از اینجا دعا کن برم از اینجا خسته ام اینجا رو دوست ندارممم نمیتونم قبولش کنم بخدا حتی تصور اسم افغانستان خفه ام میکرد حالا زندگی میکنم  

اون چاپلوسه من نمیتونم مثل اون باشم حتی قربون شوهرم میره من نمیتونم  هرگزززز نمیتونم من تحصیل ...

واه براچی نمیتونی قربون صدقه شوهرت بری؟کاری نکن که بره دنبال یکی دیگه تا از زبون اون بشنوه جونم وعشقم وعمرم... جامعه خیلی خراب شده ...شوهرت رو بگیر تو دست خودت به کس دیگه اجازه نده شوهرت رو ازت بگیره 

اخه یه جونم وفدات بشم گفتن چه اشکالی داره؟وقتی شوهرت خوشحال میشه باهمین دوتا کلمه

داغونم کاش میمردم 

خدانکنه.چون هنوز سنی نداری .کمی بزرگ تر بشی.میگی چرا اینقد سخت گرفتم.بخدا دنیا ارزش نداره.اول عاشق خودت باش و به خودت برس بعد بچه ات.بعد شوهرت.ببین چطور همه میان طرفت.برای شوهرتم فقد فیلم بازی کن.از پولهاش هم بدون اینکه خبر داشته باش برا خودت و بچه هات پس انداز کن.با خودت ببرش خرید.با هر مناسبتی شده غذاهای خوشمزه درس کن و جشن بگیر.بعدم این سوره رو حتما بخون

واه براچی نمیتونی قربون صدقه شوهرت بری؟کاری نکن که بره دنبال یکی دیگه تا از زبون اون بشنوه جونم وعشق ...

نه منظورم به برادر شوهرم و به مادر شوهرم نمیتونم بگم 

شوهرم رو از هیچی کم نگذاشتم هیچییی تو بدترین شرایط براش شیک کردم و بهترین لباس رو پوشیدم و از ناز و قربون و صدقه هیچی کم نگذاشتم روانی لعنتی داره منو نابود میکنه 

اره شوهرم ۳۳ سالشه  هروز بهم میگه وای چقدر زشت شدی از بس حرص میخورم من متنفرم از اینجا دعا کن ...

عزیزم گفتنی هارو گفتم درضمن شما بااین روش زندگی بری خارج هم باشوهرت مشکل داری!شوهر ها این دوره زمونه احساساتی شدن دنبال زن بااحساس با زبون چربن ...دیگه خود دانی😊

نه منظورم به برادر شوهرم و به مادر شوهرم نمیتونم بگم  شوهرم رو از هیچی کم نگذاشتم هیچییی تو بد ...

اینم ساده است من خودم دل خوشی از جاری ومادرشوهر ندارم ولی همیشه با جونم وعزیزم صداشون میزنم ...البته من نامحرم خط قرمز هست برام وهمیشه با اقا صدا میزنم برادرشوهرم رو

اینم ساده است من خودم دل خوشی از جاری ومادرشوهر ندارم ولی همیشه با جونم وعزیزم صداشون میزنم ...

ممنووون از راهنمایت امیدوارم بتونم بهش خیلی توجه نکنم و به خودم برسم