2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 53 پست
ممنون عزیزم حتما  کدوم سوره رو بخونم ؟

عزیزم اول زندگی منم مث شما بود.سنم کم بود و همش به خودم سخت میگرفتم.خلاصه فقد اعصاب خودم رو داغون میکردم.شوهرم اصلا عین خیالش نبود.بدون اینکه شوهرم بدون بعد ده سال غصه خوردن.رفتم پیش روانشناس.ولا الان زندگیم خیلی بهتر شده.نزار مشکلات روت اثر بزار.راحت از پیش مشکلات رد شو.به خودت بگو اگه شوهرم با جاری یا خواهرش حرف میزن فامیلشن. با حرفهای قشنگ و محبت آمیز و سیاست کاری کن همیشه درو ورت باش.ولا من الان میخوام چیزی بخرم دلش نیس.به بهانه چیزی میزنم بیرون و میرم میگیرم.بعدن فهمید میگم اینو ندیدی .مال خیلی وقت پیش.خلاصه اگه تو زندگی سیاست نداشته باشی فقد خودتی که غصه میخوری.از فردا صب بیدار شدی.اگه ناهار نمیاد یه شام خوشمزه و با کلاس درس کن و از ظهرش بهش پیام با محبت بده امشب چی درس کردم و منتظرتیم و.....خلاصه بکشش به سمت خودت.بخدا اگه هر روز این کارا رو بکنی خودتم به زندگی علاقه مند میشی چه برس به همسرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم حتما  کدوم سوره رو بخونم ؟

فک کنم سوره مجادله بدرد شما بخوره.با هر چقد تو روز میتونین سوره حمد رو بخونین. تاثیر رو تو زندگیتون حتما میبینید.ان شاالله مشکلاتتون هر چه زودتر حل بشن.اگه از پیش همه چی مث شوخی رد بشین بخدا اینقد حرص نمی خورین و زندگیتون گلستون میشه.اگه همه فک کنن امروز آخرین روز زندگیشون و باید نهایت استفاده رو ازش بکنن.تو دنیا دیگه هیچ مشکل و جنجالی نبود.از هر لحظه زندگی لذت ببر نه بشین خودتو و بچه هات رو اذیت بکن.هنوز جونی. کاش منم تو سن جونیم می فهمیدم که اصلا زندگی ارزش غصه خوردن نداره.الان زندگیم خیلی بهتر بود😥

فک کنم سوره مجادله بدرد شما بخوره.با هر چقد تو روز میتونین سوره حمد رو بخونین. تاثیر رو تو زندگیتون ...

ممنون دوست عزیزم که اینقدر لطف کردین و تایپ کردین برای دلداری امیدوارم از همه چی بگذرم و زندگیمو خراب نکنم

ممنون دوست عزیزم که اینقدر لطف کردین و تایپ کردین برای دلداری امیدوارم از همه چی بگذرم و زندگیم ...

خواهش میکنم گلم.سه سال از دخترم بزرگترین.بخدا دختر خودم راهنمایتون کردم.سنم زیاد نیس ولی دلم داغون شد تا زندگیم رو درس کردم.از کرمهای آبرسان و ماسکهای خوب استفاده کن.مدل موهای شیک و آرایش های متنوع.با دعا و خواستن از خدا .مطمئن باش همه چی درس میشه.به حرف تمام دوستان عمل کن.چون ما عینن با چشم و تمام وجود این راهها رو رفتیم.اصلا بد زبونی از امشب تعطیل.نفس بکش و یه لیوان اب خنک موقع عصبانیت و تا از جنگ جلوگیری کنی از اون جا بلند شو و برو بکارات برس و سکوت اینقد حرص درار هس که نگو

خواهش میکنم گلم.سه سال از دخترم بزرگترین.بخدا دختر خودم راهنمایتون کردم.سنم زیاد نیس ولی دلم داغون ش ...

شوهرم امشب بعد اینکه رفتم سمتش حلقشو در آورد انداخت دور 

و سه بار طلاق رو‌گفت و گفت دیگه نمیخوامت برو از زندگیم بیرون  

شوهرم امشب بعد اینکه رفتم سمتش حلقشو در آورد انداخت دور  و سه بار طلاق رو‌گفت و گفت دیگه نمیخو ...

ای خدا خودش بدادت برس.ناراحت نباش.حتما قبلش باهم درگیری بدی داشتین.همه ی مردا همینن.تو همون کارای که گفتیم انجام بده.فردا جلوش اشوه بیا و لباسهای تنگ و تحریک انگیز بپوش.بهش برس ولی زیاد نباش که لوس بشه و بشه عادتش.من هنوزم باهم دعوا میکنیم.جوری دعوا میکنیم خودم میگم آخرش.تفاوت سنیتون کمی زیاد.تا هم رو درک کنین کمی زمان میبره.فقد حواست به خودت باش غصه نخور.صبر داشته باش و کارها رو مو به مو انجام بده