2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 53 پست
خدا صبرت بده.منم دلم بد جوری گرفته ناامیدم.حست رو کاملا درک میکنم.حالا برای چی دعوا کردین.بگو شاید ر ...

صبح تا شب سرکاره شب میره خونه جاریم تا ساعت ده شب 

الانم اونجاس مادرشوهرمم اونجاس همه خواهرا و برادرا جمعشون جمع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون کثافت هرشب میاد ارایش میکنه جلو شوهرم عشوه میاد و ناز میکنه  شوهرمم خیلی گرم میگیره باهاش ...

خب تو بیشتر واسه شوهرت خودتو لوس کن و بیشتر به خودت برس تا همه ی توجهش واسه تو باشه

فندق کوچولوی مامان 😍 دلبرکم ❤ مهم نیست دختر باشی یا پسر، مامان و بابا همه جوره عاشقتن❤        تیکر و همینجوری آبی زدم هنوز جنسیت مشخص نیست🥰
مگه با خونواده همسرت زندگی میکنی که هر روز دعوا دارین؟

با خواهر شوهرم هستم ما همه تو یک آپارتمان هستیم 

هرکی یک واحد جاریم و مادرشوهرم یک واحد 

من و خواهرشوهرم یک واحد 

صبح تا شب سرکاره شب میره خونه جاریم تا ساعت ده شب  الانم اونجاس مادرشوهرمم اونجاس همه خوا ...

خب توهم تنهاش نزار باهاش برو سعی کن به همه چی گیر ندی و از جمع لذت ببری و همه چی رو به خنده بگیری ، وقتی تو تنهاش میزاری راه جاریت باز تر میشه

فندق کوچولوی مامان 😍 دلبرکم ❤ مهم نیست دختر باشی یا پسر، مامان و بابا همه جوره عاشقتن❤        تیکر و همینجوری آبی زدم هنوز جنسیت مشخص نیست🥰

شوهر منم خیلی هوای جاریم رو داره یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی بعد دلیلش هم اینه که میگه مثل خواهرمه😐 بعد نمیدونم چرا برادر شوهرم منو خواهرش نمیدونه؟🤣

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
خب توهم تنهاش نزار باهاش برو سعی کن به همه چی گیر ندی و از جمع لذت ببری و همه چی رو به خنده بگیری ، ...

از همه فامیلش بدم میاد الهی همشون نابود بشن زندگیمو خراب کردن مخصوصا جاریم و برادر شوهرم الهی خدا ازشون نگذره 

از همه فامیلش بدم میاد الهی همشون نابود بشن زندگیمو خراب کردن مخصوصا جاریم و برادر شوهرم الهی خدا از ...

ببین شبا که شوهرت رفت خونه جاریت تو هم چادرتو سر کن برو خونشون وبرو بشین کنار شوهرت😊 والا مثل خودشون جلب باش چیه نشستی توخونه غصه میخوری؟پیر میشی بابا

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
هر جا شوهرت می ره باهاش برو. کنارش بشین. باهاش حرف بزن. دیگه حرفی از جاریت پیشش نزن.

شوهر منو همه خیلی تحویل میگیرن چون پولداره احمق خبر نداره همه بخاطر پولش میخوادش 

اون کثافت هرشب میاد ارایش میکنه جلو شوهرم عشوه میاد و ناز میکنه  شوهرمم خیلی گرم میگیره باهاش ...

عزیزم.صبر داشته باش شروع کن به خودت و بچه هات برس.ارایش کن و هر جور دوس داره لباس بپوش.اصلا باهاش دعوا و کل کل نکن.با پیامها عاشقانه و حرفهای قشنگ بکشش به سمت خودت.بگو وقتی خونه نیستی چقد ما انتظارت رو می کشیم.از زحمات وکاراش تشکر کن مخصوصا جلو جم.خلاصه کاری کن بجای رفتن دنبال جاریت بیاد از خودت تعریف کن.بخاطر بچه هات استوار باش

ببین شبا که شوهرت رفت خونه جاریت تو هم چادرتو سر کن برو خونشون وبرو بشین کنار شوهرت😊 والا مثل خودشو ...

نوزده سالمه مثل روانی ها شدم 

من ورزشکار بودم حتی کمربند سیاه داشتم و مربی بودم تو ایران 

و مسابقات جهانی از طرف ایران منو میفرستادن حالا روزگارم اینه