2777
2789

خانوما من اصلا سر درنمیارم که کدوم بهتره هیییچ اطلاعاتی از ظرف و ظروف ندارم میشه بگید از کدوم راضی هستید و مضایا و معایبشون چیه؟ مرسیییی

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️

استیل و پریکس از همه بهترو بهداشتی ترن

در زندگی غصه از دست دادن هیچ چیز را نخورید،چون وقتی یک 🌳درخت برگی را از دست میدهد🌿برگی دیگر از قبل آماده جایگزین شدن است🍀به نظمی که خداوند در عالم برقرار کرده اعتماد کن او برای تو بهترین ها را برای تو کنار گذاشته مهربانتر از پدر و مادر دوستت دارم کمکم کن💐❤🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چدن جنس فلز ظرف هست؛یه ظرف میتونه چدن باشه با پوشش تفلون؛گرانیت یا سرامیک.

تفلون اصلا خوب نیست چون مضره؛گرانیت سالمتر و بهتره ولی دقت کن جنس گرانیتش خارجی و خوب باشه و راجع ب سرامیک اطلاعی ندارم.

سلام دوستان 

من  نماینده فروش چندین برند محصولات چدنی اصل هستم با دو سال ضمانت تعویض . جهت دیدن عکس ها پیج اینستاگرام رو فالو بفرمایید . chodan_iran 

ظروف دیزی- تابه های گریل دو طرفه و یک طرفه - قابلمه در سایزهای مختلف- قوری- تابه ووک- تابه معمولی- تابه های در دار و بدون در و سرویس نوزاد در 3 رنگ و سرویس 9 پارچه و 8 پارچه عروس موجود است . 

با سلام بنده نماینده فروش محصولات چدنی اصل هستم. لطفا پیج من رو در اینستاگرام دنبال بفرمائید و از اطلاعات داده شده در خصوص ظروف چدن و خواص انها استفاده نمائید.  chodan_iran